Kapat

Çiçek çeşitleri arasında her zaman ilk akla gelen etkileyici ve güzel güllerle her kadını mutlu etmek mümkün hale gelir. Pembe, kırmızı, beyaz, mor, sarı gibi pek çok farklı gül aranjmanlarını kullanarak içinizden geçen samimi duyguları karşı tarafa ifade edebilirsiniz. Sevgililer günü, yıldönümleri ya da doğum günleri güllerin farklı tasarımlarla kutlayabileceği en güzel fırsat şeklinde karşınıza çıkabilir. İçinizden gelen hisleri bu çiçek buketleriyle dışarı vurabilirsiniz.

Kırmızı güller, aşkın en tutkulu haline şahit olmasıyla dikkat çeker. Sevdiğiniz kişiye aşkınızı haykırmak ya da size ait en özel günleri kutlamak için kırmızı güllerle çok şık bir çiçek aranjmanı oluşturabilir ve bu bitkiyi kendi adınıza avantaj şeklinde değerlendirebilirsiniz. Tek bir gül tanesini kullanarak ne kadar derin ve eşsiz bir aşk yaşadığınızı gösterebilirken, bin tane gül ile sevginizin coşkusunu karşı tarafa iletebilirsiniz. Farklı renklerde gül seçenekleri ve dilediğiniz sayıda etkileyici çiçek buketi tasarımları oluşturup Bleaves Floral farkını yaşamak mümkündür. Hoş bir sürpriz yapmak ve renk seçeneklerini kendi zevkinize göre dizayn ederek hayal ettiğiniz gül demetini sipariş verebilirsiniz.

en-iyi-gul-arajmanlari.jpg

Güllerin Eskimeyen Enerjisi

Çiçekler, pek çok farklı seçeneği bir arada bulabileceğiniz rengârenk ve çok güzel kokan bir bitki dünyası olarak karşınıza çıkar. Bu dünyada güllerin yerinin özel olduğu, her özel günde bu bitkileri başrolde olmasından bellidir. Beyaz gülleri kullanarak sevdiğiniz kişiye masum sevginizi ve ona dair kurduğunuz hayalleri gösterilirken, tutkusu aşkınızı ifade etmenin en güzel yolu her zaman kırmızı güllerden geçer.

Kırmızı ateşin rengi olduğundan aşkta tutkuyu ve heyecanı temsil etmenin en doğal yolu olmaya devam eder. Kocaman bir kırmızı gül buketi istediğiniz an sevdiğiniz yüzünü güldürmeye yeterli gelecekken doğum günü ya da sevgililer günü gibi ilişkide değerli günlerde imza atacak niteliktedir. Sevdiklerinizi mutlu etmenin en güzel yolu kocaman bir kucak dolusu güllerden geçer. Saksıda, vazoda ya da özenle hazırlanmış bir kutuda etkileyici tasarımlarla değer verdiğiniz kişilerin yüzünde bir gülümsemenin sebebi olabilirsiniz.

Şık bir vazoda dekoratif taşlarla süslenmiş bir gül buketi, tüm özel günlerin unutulmaz olmasını sağlayacaktır. Ayrıca bu şık tasarımların her ortamında havasını değiştirebileceği de unutulmamalıdır. Özür dilemek, özel gününü kutlamak, yeni bir durumu tebrik etmek ya da sadece o an sizi hatırlamasını sağlamak için sevdiğiniz kişiye gül gönderebilirsiniz. Bir kutu dolusu güllerin mutlu edemeyeceği insan, yumuşatamayacağı hiçbir kalp yoktur. İz bırakan ve unutulmaz anlara imza atacak gülleri tercih ederek uzun süre dayanan bu güzellikleri sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Şık Gül Buketi Tasarımları

Etkileyici ve son derece narin güllerin bu şık görünümün yanı sıra farklı renk güllerle birleştiği zamanlarda daha kusursuz ve etkileyici tasarımlar ortaya çıktığı söylenebilir. Beyaz güllerin yanında tercih edilen beyaz orkideler, masum sevgiyi en güzel dilde ifade etmenize olanak tanır. Bu sayede karşı taraf kendini dünyanın en özel insanı olarak hissedebilir.

Yeşil yaprakların arasından göz kırpan turuncu ve pembe güller, sevdiğiniz kişilerin bahara sizin aracılığınız ile kavuşması için en güzel fırsattır. Kare ya da dileğe göre yuvarlak kutuda hazırlanan güllerin değer verdiğiniz kişilere ulaştığında sebep olduğu mutluluk ise paha biçilmezdir.

Güllerin yanına dahil edilecek olan kır çiçekleri, samimi ve doğal etkisinden dolayı hayal ettiğinizden daha güzel bir görüntünün ortaya çıkmasını sağlar. Sevdiğiniz kişilere olan duygularınızı ifade ederken doğanın karşı konulamaz enerjisini kendi adınıza avantaja çevirebilirsiniz. Papatyalar ve kırmızı güllerin cam vazoda bir araya getirilip aranjman halini alması, saf ve doğal sevgiyi ve doğanın mucizevi etkisini en iyi şekilde dışa vurur. Ayrıca ahşap kütük gibi daha otantik tasarımlarla etkileyici bir hediye alternatifini sahip olurken doğallığı sevenlerin kalbini bu sayede fetih edebilirsiniz.

Anneniz, kız kardeşiniz gibi aile üyelerini mutlu etmek istediğinizde farklı güllerin bir arada kullanıldığı sizi yansıtan benzersiz bir aranjman oluşturarak onlara verdiğiniz değeri bu şekilde ispat edebilirsiniz. Rengarenk güllerin pozitif enerjisi gittiği yerde aile üyeleriniz ve sizin aranızdaki koşulsuz sevginin perçinlenmesini ve gerçek duygularınızı daha doğru bir şekilde yansıtmanızı sağlayacaktır.

lavina-gul-buketi.jpg

Güllerin Romantik Etkisi

Gül denildiğinde akla ilk gelen romantizm olmaktadır. Kırmızı güller, genellikle özel ilişkilerde duyguları ifade etmek için kullanıldığından bu düşüncenin ortaya çıkması çok normaldir. Ancak farklı gül renklerine sahip çiçek buketi tasarımları, farklı anlamlar için kullanılma için son derece uygundur. Bu nedenle güller söz konusu olduğunda sınırlandırma olmadan hayal dünyanızı göz önünde bulundurarak seçim yapmanız tavsiye edilir.

Güllerin yarattığı duygusallığı ve bahsi geçen romantik etkiyi, sevimli birkaç figür kullanarak çok daha eğlence dolu bir hale getirebilirsiniz. Sevimli bir ayıcık ile birlikte sunulan kocaman bir gül buketi, aşkınızın tutkulu yönü kadar çocuksu yanının da öne çıkmasına fırsat tanır. Ayrıca kırmızı güllerin kutuda tasarlanan güzelliğine beyaz güllerden sevdiğiniz baş harfini ekleyerek çok daha farklı bir hava yakalayabilir bu sayede hediyenizi kişiselleştirmiş olursunuz. Sempatik desenleri bulunan bir vazonun içinde yer alan güller, romantik ve aynı zamanda muzip yanınızın ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

Rengârenk güllerin yanına konumlandırılan eşek ya da farklı hayvan figürleri, kalbini kırdığınız birinin gönlünü çok daha kolay almanızı sağlar. Güllerin enerji veren sıcak yönünü kullandığınızda sevdiklerinizle aranızda bulunan ilişkinin çok daha güçlü bir hal aldığını gözlemleyebilirsiniz. Güllerin huzur veren yönü, özellikle aşk ilişkilerinde çok farklı ve özel bir yer edinmesini sağlamıştır.

Sıra dışı tasarımlardan hoşlanan ve tarzıyla farklı olmayı seçen sevdiklerinize nasıl bir gül aranjmanı oluşturmanız gerektiği tamamen sizin zevkinize bağlıdır. Ofis, salon ya da ev yaşamında sizden gelen birbirinden farklı gül buketi seçenekleri, modern tasarımları sayesinde her an sevdiğiniz kişilerin sizi hatırlamasını sağlayacaktır. Mis kokulu güllerinden ortaya çıkan çiçek aranjmanlarının büyüleyici etkisi sayesinde değer verdiğiniz kişilerin sıradan geçen günleri çok özel anları içerisinde barındırabilir. Bu yüzden hayal dünyanızı kullanıp her biri farklı renkte gülleri şık bir çiçek tasarımına dönüştürebilirsiniz.

Güllerin Karşı Konulmaz Güzelliği Bleaves Floral’da Sizleri Bekliyor

Güllerin müthiş güzelliğini, canlı renklerini ve baş döndüren kokusunu hissetmek ve sevdikleriniz hissettirmek için tercih edeceğiniz firma seçimi konusunda titiz davranmanız gerekir. Aksi halde yaprakları dökülmüş ya da solmuş gülleri sevdiklerinize gönderdiğinizde, onlara karşı istemeyeceğiniz mahcubiyetlere yaşayabilirsiniz.

Çiçek sektöründe şık ve modern tasarımlarıyla kaliteden ödün vermeyen Bleaves Floral nitelikli çiçekleri sevdiklerinize sizin adınıza gönderirken özel günlerinize hoş bir imza atar. Geniş çiçek modellerinin yer aldığı firmamızın web sitesinden kendinize ya da özel günlerde sevdiklerinizi kutlamak için seçim yapabilir, istediğiniz çiçeklerden size özel aranjmanlar oluşturabilirsiniz.

Kolay alışveriş ve kaliteli hizmetin çiçek söz konusu olduğunda buluştuğu tek adres olan Bleaves Floral nitelikli çalışmalarıyla rakiplerini geride bırakmayı başaran profesyonel bir firmadır. Çiçeklerin karşı konulmaz cazibesini, zarif güzelliğini deneyimlemek ve değer verdiğiniz insanlara Bleaves Floral kalitesiyle yaşatmak için hemen şimdi web sitemize göz atabilir, tek tıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz. Bleaves Floral, çiçek sektöründe öncü marka olarak hizmet vermeye devam ediyor.