Kapat

Hediye alınan çiçekleri uzun süre saklamak isteyen kişiler için doğru teknikler ile kurutma yapılmaktadır. Kurutma yöntemleri çiçeğin daha uzun süre saklanmasına yardımcı olmaktadır. Çiçek kurutma yöntemleri kutu içerisinde olan ve buket halinde hazırlanan tüm çiçek aranjmanları için geçerlidir. Uzun süre saklamak isteyen kişiler için çiçekler doğal ortamında bırakılmaktadır.

aranjman-cicek-nasil-kurutulur.jpg

Kurutma işleminiz tamamlandığı zaman dilediğiniz yere çiçekleri koyabilirsiniz. Taze çiçeklerden kurutulmuş çiçek görünümü sonuç elde etmek için güneşten uzak bir yerde kurutma yapmalısınız. Bleaves Floral çiçeklerin kurutma yöntemleri hakkında bilgiler vermektedir. Firmamız Bleaves Floral en taze çiçekleri özel günler için kişilere teslim etmektedir.

Birbirinden şık çiçek aranjmanları ile beraber uzun saplı çiçeklerinizi vazo içerisinde kurutabilirsiniz. Yapılan kurutma işleminden sonra istenen yerde dekor amaçlı saklanmaya devam etmektedir. Mümkün olduğunda doğal hali ile kurumaya bırakılmaktadır. Çiçekleri zarar görmeden kurutmak istiyorsanız güneş ve ışıktan korunaklı bir alanda kurutma işlemi yapmalısınız. Bu şekilde kısa sürede çiçekler kuruyacaktır.

Taze Çiçekler İçin Doğal Kurutma Yöntemleri

Taze çiçekleri kurutmak isteyenler için ev içerisinde doğal kurumaya bırakmak en etkili yöntemlerden biridir. Hediye olarak çiçek gelen kişiler bu çiçekleri belirli bir süre içerisinde canlı tutmaktadır. Fakat canlılığını yitirmeye başlayan çiçekler kurutularak uzun süre boyunca saklanmaya devam etmektedir.

Bleaves Floral içerisinde yer alan tüm çiçek aranjmanları daha sonra kurutma için uygun ürünlerden oluşmaktadır. Müşterilerimizin tamamı doğal kurutma yöntemleri sayesinde dilediği kuru çiçek görünümüne sahip olmaktadır. Çiçek kurutmak hem kolay hem de hızlı ilerlemektedir.

Çiçekler ilk olarak kuru bir yerde saklanmalıdır. Aynı zamanda farklı konu başlıkları altında çiçek nası kurutulur hakkında bilgi almak da mümkündür. Kurumuş çiçekler ortamın havasına vintage bir görünüm kazandırmaktadır. Üstelik çiçekler üzerine herhangi bir şey sıkılmadan kendi haline bırakılarak doğal bir şekilde kurumaktadır.

Kurutma süresi çiçeğin canlılık oranına bağlı şekilde değişmektedir. Bunun için kurutulmuş çiçeklerle alakalı yazıların incelenmesi gerekmektedir. Doğal yöntemde çiçekler kendiliğinden kurumaya başlayarak ortama doğal görünüm kazandırmaktadır.

Canlı Çiçekler Nasıl Kurutulur?

Canlı çiçek kurutma işlemleri son zamanların en çok tercih edilen yöntemlerinden biridir. Sitemiz Bleaves Floral içerisinde satın alınan her bir çiçek çeşidi kendiliğinden kurumaya bırakılmaktadır. Eşsiz tasarım aranjmanına sahip olan bu ürünlerin canlılık oranlarına uygun şekilde kurutma yapılmaktadır.

Hediye gelen çiçeklere manevi değer veren kişiler için kurutma teknikleri de büyük önem taşımaktadır. Çiçeklerin solmadan kuruması için güneşten uzak bir yerde saklanmalıdır. Aynı şekilde herhangi bir su ya da ilaç benzeri ürün de sıkılmamalıdır.

Dekor Amaçlı Canlı Çiçek Kurutma İşlemleri

Çiçekler evin havasını değiştiren ve ortama şık bir görünüm kazandıran ürün çeşitlerinden biridir. Hayatın her alanında satın alınan çiçek aranjmanlarının tümü Bleaves Floral içerisinde yer almaktadır. Özellikle dekor amaçlı çiçek kurutma işlemlerinin yapılması ev içerisinde kaliteli bir dekorasyon görünümü de oluşturmaktadır.

Zarif ve estetik görünüm kazandıran gül aranjmanlarının tümü için dekor amaçlı çiçek kurutması yapılmaktadır. Kurutulan çiçekler daha sonra istenen vazo içerisinde ya da kutuda saklanmaya devam etmektedir. Çiçeklerin tamamı görselliği yüksek ürünlerden oluşmaktadır.

molina-aranjman.jpg

Ev İçerisinde Canlı Çiçek Kurutma Yöntemleri

Ev içerisinde canlı çiçek kurutma yöntemlerini araştıran kişiler ilk olarak sitemiz Bleaves Floral adresini incelemektedir. Birbirinden farklı ve şık çiçek aranjmanları üzerinde yapılan kurutma işlemlerinde çiçeğin solmadan ve atılmadan kuruması için doğal hava ortamında bırakılması gerekmektedir.

Kurutulmuş çiçek görünümünde görsellik en üst seviyededir. Bu nedenle ev içerisinde ya da ofis ortamında çiçekler sağlıklı bir şekilde kurumaktadır. Çiçek kurutma işlemlerinden hemen sonra istenen ortama alınarak çiçekler uzun yıllar boyunca saklanmaya devam etmektedir.

Kurutulan Çiçekler Ne Amaçla Kullanılır?

Kurumaya bırakılan çiçekler genel olarak dekor amaçlı kullanılmaktadır. Çeşitli süs yapımlarında ve banyo için koku vermesi adına da kullanılan çiçek çeşitleri bulunmaktadır. Genel olarak Bleaves Floral üzerinden satın alınan gül aranjmanları daha sonra kurumaya bırakılarak yaprakları dekoratif şekilde kullanılmaktadır.

Ortama taze bir koku yayan bu yapraklar hem doğal hem de estetik görünüm kazandırmaktadır. Kurutulmuş çiçekler solgun görünümün yanı sıra daha kaliteli bir duruş sergilemektedir. Özellikle Bleaves Floral adresinden satın alınan çiçeklerin tümü kurutulmaktadır.

Gelin Çiçeği Nasıl Kurutulur?

Gelin çiçeği çok fazla kadın için özel olan çiçek aranjmanlarından biridir. Bu aranjmanın taze ve canlı çiçekler kullanılarak hazırlanması ile beraber saklanma süreci de oldukça önemlidir. Gelin çiçeğini kurutarak saklamak isteyen kişiler için boraks kullanımı ile kurutma yöntemleri önerilmektedir. Bu kurutma yöntemi profesyonel anlamda avantaj sağlamaktadır.

Ürünlerin her birine uygulanan boraks çiçeğin zarar görmeden kurumasına yardımcı olmaktadır. Kaliteli görünüm sunan bu ürün için buket halinde kurumaya bırakılmaktadır. Boraks kullanımı kahverengi leke oluşumunu engellemektedir.

Küflenmeden Canlı Çiçekleri Kurutmak

Çiçeklerin canlı halden kuru hale geçme süreci için kullanılan çeşitli yöntemler ve aşamalar bulunmaktadır. Bu aşamalar arasında boraks kullanımı en yaygın bilinen tekniklerden biridir. Özellikle kutu içerisinde ya da kapalı bir cam fanus içerisinde yer alan çiçekler zamanla oksijen eksikliğinden küflenmeye başlar.

Sağlıklı bir kurutma işlemi yapmak isteyen kişiler Bleaves Floral adresinden satın aldıkları çiçeklerin üzerine boraks kullanmaktadır. Boraks hem küflenmeye hem de leke oluşumuna karşı etkilidir. Bu sayede istenen doğal ve kaliteli kurutma işlemi de tamamlanmaktadır.

Kokusunu Kaybetmeden Canlı Çiçekleri Kurutmak

Taze çiçeklerin kurutma işlemleri özenle yapılmaktadır. Kokusunu kaybetmeden kurutmak isteyenler için boraks kullanımı tavsiye edilmektedir. Bu ürün çiçeğin kendi doğal kokusunu içerisinde saklamasına yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda üzerine sıkılan parfüm de kokusuna ek eşsiz bir koku kazandırmaktadır.

Özellikle yatak odası ve banyo için kullanılan kurutulmuş gül yaprakları kokusu güzel olan ürünler haline gelmektedir. Bleaves Floral içerisinde farklı pek çok çiçek aranjmanı bulunmaktadır. Hazır çiçek aranjmanları ve özel hazırlanan aranjmanların tümü kurutulmaktadır.

Canlı Çiçekleri Kurutarak Dekoratif Amaçlı Kullanma

Canlı çiçeklerin kurutulma süreçleri kişiye bağlı değişmektedir. Doğallığını kaybetmeden kurutma işlemi yapan kişiler için çiçekler aranjmanları bozulmadan aynı olduğu gibi kalmaktadır. Bleaves Floral adresi taze çiçek konusunda en başarılı ve profesyonel destek sağlayan adreslerden biridir.

Tamamı kaliteli ürün çeşitleri ile beraber canlı çiçek siparişleri de hızlanmaktadır. Adres bilgilerinin girilmesinin ardından kişiler diledikleri alanda sipariş oluşturmaktadır. Çiçeklerini teslim alan kişiler bu ürünleri uzun süre boyunca güvenle saklamak için doğal kurutma tekniklerine başvurmaktadır.

Bleaves Floral İle Çiçek Kurutma Yöntemleri Nasıl İlerler?

Bleaves Floral en yeni çiçek aranjmanlarına sahip adreslerden biridir. Çiçek kurutma alanında profesyonel destek sağlayan bu site tüm ürünlerin böceklenmeden ve küflenmeden doğal bir şekilde kurumasını sağlamaktadır. Canlı çiçeklerin tümü kişilerin istedikleri süre boyunca kurutulmaktadır.

Böylelikle kuru çiçekler çok daha uzun yıllar boyunca zarar görmeden korunmaktadır. Çiçek yapraklarının bozulmaması ve leke oluşmaması için boraks kullanılmaktadır. Bu ürün çiçeklerin yapısını da olduğu gibi korumaktadır. Aynı şekilde Bleaves Floral içerisinde yer alan tüm ürünler ortamın havasını yenileyecek kokuya sahiptir. Ürün çeşitliliğinin fazla olması aranjman siparişlerini hızlandırmaktadır.