Kapat

Babalar günü hangi çiçek alınır sorusu, kahraman babasını her yıl Haziran ayının üçüncü haftasının Pazar günü kutlanan bu özel günde sevindirmek isteyen evlatların merak konusudur. Babalar bu dünyada evlatlarını kendilerinden bile çok seven, her zaman iyiliğini düşünen en özel insanlardır. Babalar günü çiçekleri, babaya verilebilecek en güzel ve anlamlı hediyeler arasında yer alır. Yaklaşan babalar gününde babalarına hediye almak konusunda kararsız kaldığınızda, mis kokulu bir çiçekle babanıza onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermek mümkün. Bu sayede ne kadar ince düşünceli bir evlat olduğunuzu ve ilk kahramanınız olan babanıza beslediğiniz gizli duyguları açığa çıkarmış olabilirsiniz.

babalar-gunu-icin-hangi-cicek-alinir.jpg

Sevgiyi derinden hissetmek ve bunu hoş bir jestle ifade etmek için babalar gününde taze çiçek alınır. Zaman zaman gerçek hisleri ifade etmek ve tam manasıyla göstermek herkesi için çok kolay olmayabilir.  Bu gibi durumlarda küçük hediyeleşmenin önemi çok büyüktür. Duygularını belli etmek konusunda pek başarılı olamayan kişilerin ilk tercihi olan çiçeklerden babalar günü için uygun çiçeği seçerek en sevdiğiniz olan babanızı mutlu edebilirsiniz. Sevgiyi göstermenin ve babanızı mutlu etmenin baş döndüren güzellikteki çiçeklerden daha güzel bir yolu yoktur.

Fedakârlık, emek ve özveri denildiğinde ilk akla gelen kişi annelerden sonra her zaman için babalar olmuştur. Evladı dünyaya geldiği günden itibaren son nefesine kadar en değerli varlığı olan çocuğu için çabalayan babalar en güzel ve en özel hediyeleri hak eder. Bir canlı çiçeğin gölgesinde babaya karşı beslenen minnet ve sevgi duygusunu yansıtmak, sadece ince düşünceli ve babasına kıymet veren vefalı evlatların tercihi olabilir. Babalar günü, size ömür boyu rehber olan ve her kötülüğe karşı koruyup kollamaya devam eden babaları mutlu etmek çok iyi bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirmek için çeşitli çiçek seçeneklerinden faydalanabilir ve zamansız bitkileri kendi adınıza avantaja çevirebilirsiniz.

Sonsuz merhamet ve sevgi duygusuyla evlatlarını kanatları altında tutmak için çabalayan bir kahraman babayı mutlu etmek için tercih edebileceğiniz hediyeler arasında yer alan çiçekler, her görenin aklını başından alabilecek bir güzelliğe sahiptir. Özellikle bu özel günde babalarınızın yanında olamadığınızda, çiçekler aracılığıyla ona sevginizi ve yanında olduğunuzu hatırlatabilirsiniz. Çok uzaklardan sizi temsil etmek üzere gelen çiçekler babanızın kalbini çalmanızı sağlayacaktır.

İyi ki varsın demenin ve verilen değeri göstermenin en samimi yolu çok uzun yıllardan beri her zaman canlı çiçekler olmuştur. Ömrünü size adayan ve sürekli sizin için çalışan babanıza Bleaves Floral’da yer alan birbirinden şık ve zarif çiçekleri hediye ederek bu özel günde kalbine bir iz bırakabilirsiniz. Babanız için dikkat çeken güzellikte mis kokulu çiçek seçenekleri için web sitemize göz atabilirsiniz.

Kahraman Babalar İçin En Güzel Hediye: Canlı Çiçekler

Babalar insanın hayatında çok önemli bir rol model ve çoğu zaman arka planda yer alan kahramandır. Evlatları için her türlü zorluğu göze alan, çok büyük fedakârlıklara bile göğüs gerebilen babalara ne kadar teşekkür edilse az kalır. Bu nedenle babanıza ona ne kadar değer verdiğiniz ve kalbinizdeki yerin derinliğini babalar gününe özel çiçekler aracılığı ile gösterebilirsiniz.

Babalar günü için tercih edebileceğiniz pek çok farklı çiçek alternatifi vardır. Bleaves Floral’ın sunduğu birbirinden renkli ve taze çiçeklerle sadece babalarınıza değil, babanız gibi gördüğünüz bir yakınınıza ya da baba adayı olan eşlerinize hoş bir sürpriz ile sunabilirsiniz.

Her yıl Haziran ayının üçüncü haftasının Pazar günü coşkuyla kutlanan babalar günü, sevdiğiniz babaları mutu edebileceğiniz çok özel bir gündür. Tercih ettiğiniz renkli çiçeklerle yeni baba olmaya hazırlanan sevdiklerinize şık bir babalar günü hediyesi de verebilirsiniz. Babalar gününde sıklıkla tercih edilen çiçekler ise şu şekilde sıralanabilir:

Sukulent

Hayattaki en özel insan olarak kişinin varlığının sebebi olan babalar hediyelerin ve çiçeklerin en özeline layıktır. Bazen onlara karşı sevgiyi göstermek çok kolay olmadığından, bir çiçek buketi ile onları mutlu etmek isteyebilirsiniz. Babanıza ya da baba adayı olan sevdiğiniz birine bu özel günde jest yapmak için tercih edebileceğiniz çiçeklerin başında sukulent gelir. Çok asil bir çiçek olarak dikkat çeken sukulent, asaletiyle bulunduğu her ortamın enerjisini yükseltir. Son dönemlerde çok sık rağbet edilen sukulent çiçeği babalar gününde çok ideal bir çiçek seçimi olacaktır. Genellikle ilkbahar ve yaz aylarında gelişme sürecini tamamlayan bu çiçekler, görüntü olarak son derece zarif bir duruşa sahiptir. Babalarınız için tereddüt etmeden seçebileceğiniz sukulent çeşitlerine Bleaves Floral farkıyla sahip olabilirsiniz.

Saksı Çiçekleri

Saksı çiçeklerinin göz alıcı güzelliği, zarif duruşu ve mis kokusu özellikle iç mekânları çok dekoratif hale getirir. Birbirinden şık saksı çiçekleri ile babanıza duyduğunuz sevgi ve minneti gösterebilirsiniz. Saksı çiçekleri gösterişli yapısı itibariyle çoğu zaman bir buket çiçekten çok daha fazla anlam ifade eder. Firmamızdan birbirinden çeşitli ve her zevke hitap eden saksı çiçekleriyle babalar gününe anlam katabilirsiniz. Bir çiçeği büyütmeyi ve ona hayat vermeyi seven babalar için farklı saksı çiçeği çeşitleri çok güzel bir alternatif olarak dikkat çeker.

vazoda-fusya-ortanca.jpg

Orkide

Orkide renkli yapısı ve mis kokusu ile babaların çok beğenebileceği bir çiçek türüdür. Çok değerli olan orkide çiçekleri görüntü itibariyle de oldukça zariftir. Babalar gününde ya da sıradan bir günde hayatınızda olmazsa olmaz olan babalarınızı mutlu etmek için farklı renk orkide seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Mavi, beyaz, mor yada fuşya gibi renklerin yaygın şekilde tercih edildiği orkideler sevdiklerinize özel günlerde armağan edilmek için oldukça elverişlidir. Babanıza onu ne kadar sevdiğinizi babalar gününde hatırlatmak için özel bir orkideye yer verebilirsiniz. Hislerinize en güzel şekilde tercüman olacak olan orkideler, babalarınızın kalbine dokunmak için yeterli güzelliğe sahiptir.

Bonsai

Babaları ya da baba adaylarını mutlu edebilmek için tercih edilen çiçeklerin başında gelen bonzai, farklı bir çiçek modeli olduğundan babalar gününde babalarınızın gönlünde yer edecektir. Bulunduğu her alana çok farklı bir ambiyans katan bonsai çiçeğini kullanarak babanızı hem mutlu edebilir hem de şaşırtabilirsiniz. Cazip fiyat seçenekleriyle beklentilerini karşılayabilen bonsailer, eşit ve düzenli bir şekilde uzayan yapraklarıyla aslında kararlı bir duruşu temsil eder. Cömert, evlatları için sürekli verici olan ve anlayışlı babalarınız verebilmek için son derece uygun olan bu çiçeklerle çok şık bir hediyeye imza atabilirsiniz. Zor günlerinizin tek kahramanı olan ve her an gölgesini üzerinizde hissettiğiniz babalarınıza alabileceğiniz bonsai modellerine Bleaves Floral web sitesinde hemen göz gezdirebilirsiniz.

Limon Ağacı

Babalar gününde babanıza verebileceğiniz en güzel çiçeklerden biri de limon ağacıdır. Minyatür limon ağaçları iç mekânda çok şık ve farklı bir hava yaratarak beklentileri karşılar. Eşsiz kokusuyla limon ağacı babanızın hem işyerinde hem de evde rahatlıkla konumlandırması mümkün olan bir çiçek seçeneğidir. Bir erkeğe gönderilebilecek bitkilerin başında gelen limon ağacı ile babanızın özel günlerine anlam katabilir, sizin için ifade ettiği derin duyguları limon ağacı eşliğinde ortaya koyabilirsiniz.

Kaktüs

Kaktüsler aslında çok özel bitkilerdir. Özellikle bitki bakımına zaman ayırmak konusunda zorlanması muhtemel olan babalar için çok ideal bir seçim olacaktır. Kaktüsler genellikle gölge ortamları sevdiğinden ve sık sık sulama ihtiyacı bulunmadığından detaylı bakıma ihtiyaç duymayan bu bitkiler babaların beğenisini kazanabilir. Dolayısıyla sadece babalara özel değil, hayatınızda özel yere sahip olan tüm erkekleri kaktüs çiçeği ile mutlu edebilirsiniz.

Bambu

Eşsiz görüntüsü ve uzun boyu ile bambu babalara gönderilemeye son derece uygun bitkilerdendir. İnce ve uzun bir vazoda babanızın adresine teslim edilecek olan bambu işyeri ve ev ortamında çok dekoratif bir görüntüye imza atar. Bulunduğu mekânın herhangi bir yerine konumlandırabilme özgürlüğü, bambuyu çok daha dikkat çekici bir bitki haline getirir.

Çeşitli Çiçek Modelleriyle Özel Günlerinize Anlam Katmak Bleaves Floral ile Mümkün

Çiçek hediye etmek çok uzun dönemlerden beri sevgiyi ifade etmek için kullanılan ve sevgi dilini en güzel yansıtabilen jestler arasında yer alır. Değer verilen kişiye özel seçilmiş çiçeklerden buket oluşturmak ve bunu ona taktim etmek ‘’iyi ki varsın’’ demenin en güzel yoludur. Bunun için çiçek sektöründe firma çeşitliliğinin artmasından kaynaklı, doğru firma seçimi yapmak her anlamda çok önemlidir. Aksi takdirde değer verdiğiniz insanlara özel günlerde çiçek hediye etmek isterken mahcup olabilirsiniz.

Bleaves Floral müşteri odaklı hizmet veren ve çiçeklerin insan üzerinde yarattığı olumlu etkiyi çok iyi bilerek çalışmalar yapan son derece nitelikli bir firmadır. Geniş ürün seçeneklerinin yer aldığı Bleaves Floral web sitesine göz attığınızda kendi zevkinize uygun pek çok farklı çiçek modeliyle karşılaşabilirsiniz. Özel günlerin olmazsa olmazı olan canlı çiçekler Bleaves Floral’da bütçeye uygun cazip fiyat aralıklarında size sunulmaktadır. 

En önemli günlere mis kokulu bir çiçekle damga vurmak ve hafızalarda yer etmek için web sitemize göz atabilir ve tek tıkla çiçek siparişinizi oluşturabilirsiniz. Çiçek sektöründe öncü marka olan Bleaves Floral anlamlı günlerinizde daima yanınızda olmaya ve size nitelikli hizmet vermeye devam ediyor.