Kapat

Bakımı kolay saksı çiçeklerinden faydalanarak evinize tazeliği, renklerin güzelliğini ve pozitif enerjisini getirebilirsiniz. Ancak evde çiçek bakımı konusunda hiçbir yeteneğinin olmadığını düşünüyorsanız, kolay büyüyebilen ve fazla bakıma ihtiyaç duymayan çiçek çeşitlerine yönelmekte fayda vardır.

bakimi-kolay-saksi-cicekleri.jpg

Saksı çiçekleri bulunduğu ortama hayat veren, doğa yaşantısını iç mekânlarda da hissedebilmeye olanak tanıyan çok güzel bitkiler olarak karşınıza çıkar. Bu bitkileri büyütürken kısa süre içerisinde bitkinin en yakın arkadaşınız olduğunu, varlığıyla insana nasıl mutluluk verdiğini gözlemleyebilirsiniz. Özellikle özel günlerde sevdiklerinize hediye almak istediğiniz zamanlarda canlı çiçekler imdadınıza yetişir.

Saksı Çiçekleri

Çiçek büyütmenin karşı konuşmaz tatmin duygusundan zevk alan kişiler için evde bakımı kolay saksı çiçekleri en güzel hediye alternatifidir. Bu sayede yaşam alanlarına canlılık katabilir, sevdiğiniz insanların yüzünde bir gülümsemenin nedeni siz olabilirsiniz. Bleaves Floral web sitesinde yer alan bakımı kolay, görüntüsü baş döndüren güzelliğe sahip ev bitkileri ile yaşam alanlarınıza şık bir dokunuş yapmanın hazzını yaşayabilirsiniz. Bakımı oldukça kolay, ev ortamında rahat bir şekilde büyütebileceğiniz çiçek seçenekleri ise başlıca şu şekilde sıralanabilir:

Kaktüs Çiçeği

Kaktüs bitkisini, evde çiçek yetiştirmek denildiğinde akla gelen ilk seçenek olmaya devam ediyor. Yaşam alanlarında yer alan bitki kolajlarında çok önemli bir yere sahip olan kaktüsler zarif ve şık görünümleriyle yaşadığınız ortama modern bir dokunuş yapıyor. Özellikle de sukulent gibi özel bitkilerle bir araya getirildiğinde çok güzel bir uyum yakalayan kaktüsler, aynı zamanda zorlu ve farklı yaşam koşullarına uyum sağlama konusunda oldukça başarılıdır. Kolay bakılabilmesinden dolayı çiçek yetiştirme konusuna herhangi bir deneyimi olmayan kişilerin bile tercihi kaktüslerden yana oluyor.

Bonsai Bitkisi

Ev çiçekleri arasında olmazsa olmaz olan bonsai çiçeği, saksıya çok yakışan ve birbirinden farklı aranjmanları ile en kolay saksı çiçeği olma konusunda başı çekiyor. Ofis ya da ev dekorasyonunda otantik bir hava getiren bonsai seçenekleri arasından kendi zevkinize uygun bir seçim yapabilir, sevdiğiniz insanlara karşı duygularınızı bu yolla ifade etme kolaylığını yaşayabilirsiniz.

Orkideler

Çok uzun ömürlü bir saksı çiçeği olarak fark yaratan orkideler kolay yetiştirilebilen bir saksı çiçeği olmasından kaynaklı çok fazla tercih edilmektedir. Ayrıca yılda en az iki kez çiçek açması, orkideleri çiçek severler tarafından vazgeçilmez kılar. Kendine has eşsiz bir güzelliği bulunan bu çiçeğin mor, beyaz, kırmızı renklere sahip seçeneklerini sevdiklerinize sunarak hiç beklemedikleri bir anda onlara hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Az ya da orta bir ışıkta, sıcak bir atmosferde, ortalama derecede sulama yaparak orkidelerinin aylar boyu çiçeklerini aynı tazelikle muhafaza edebildiğini görebilirsiniz.

Menekşe Bitkisi

Muhteşem pembe ve mor renkleriyle menekşe bitkisine karşı koymak neredeyse imkânsızdır. Yaz aylarında renklerinin enerjisiyle ev ortamında çok farklı bir ambiyans katan bu bitkiler kalp şeklinde yapraklarıyla yaşam alanlarınıza pozitif enerjiyi getiriyor. Kolay bakılabilen ev bitkileri arasında diğerleriyle kıyaslandığında çok olumlu yönleri bulunan menekşe bitkisi sayesinde sevdiklerinize ideal hediye alternatifi sunabilmenin gönül rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Antoryum

Kocaman ve canlı bir dokuya sahip yapraklarıyla, kırmızı çiçek vermesiyle çok zarif bir görüntüsü olan antoryum bitkisinin kelime anlamı tutkuyu ifade etmektedir. Tutkunun ve aşkın rengi olan kırmızı çiçekleriyle özellikle sevdiği insana bir çiçeği büyütürken içindeki aşkında büyümesini isteyenlerin hediye tercihi oluyor. Sevgi ve enerji saçan bu çiçekleri sevdiğiniz insanlara sunarak onlara karşı beslediğiniz yoğun hisleri iletebilirsiniz.

hanna-lale-buketi.jpg

Guzmania

Balkonda, ofiste ya da ev ortamında rahatlıkla yetiştirilebilen guzmania bitkisi doğrudan güneş ışığına maruz kalmayı sevmediğinden genellikle ev içinde az ışık alan bölgelerde yetiştiriliyor. Bakımı son derece kolay olan bu çiçeğin yeşil yaprakları arasında çiçek kırmızı renkte farklı yaprakları çok sıra dışı bir görünümle dikkatleri üzerine topluyor.

Kalanşo Bitkisi

Kalanşo çiçeği, sahip olduğu minik yapraklı çiçekleriyle adeta masumiyetin bir simgesidir. Ev ve yaşam alanlarınıza çok güzel bir hava katacak olan kalanşo çiçeği bakım konusunda da son derece zahmetsiz bir bitki çeşididir. Bir çeşit sukulent olarak da dikkat çeken kalanşo çiçeğini güneşli ya da gölge alanlarda rahatlıkla yetiştirebilirsiniz.

Küpe Çiçeği

Özellikle balkon tavanlarında çok güzel bir şekilde sarkabilen saksılar için ideal seçim olan küpe çiçeği, narin ve eşsiz çiçekleriyle görenleri adeta büyülüyor. Küpe çiçeği de pek çok iç mekân bitkisi gibi güneş ışığını pek fazla sevmemektedir.

Barış Çiçeği

Barış çiçeğinin bir diğer ismi ise kaşık çiçeğidir. Ev ortamlarında çok sık bir şekilde rastlanan barış çiçeği bakımı çok kolay bir bitki olmanın yanı sıra özellikle çocuklar ve evcil hayvan bulunan evlerde, yaprakların zehirli olabilmesi olasılığına karşı dikkat edilmesi gereken bir bitkidir. Aksi takdirde istenmeyen olumsuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Birbirinden Şık Çiçek Aranjmanları Bleaves Floral’da Sizleri Bekliyor

Evde çiçek bakmak, bazı püf noktalarına dikkat edildiği takdirde son derece tatmin edicidir. Sadece bakımı kolay saksı çiçekleri değil, özel günlerde sevdiklerinize şık bir sürpriz yapmak istediğiniz zamanlarda da firma seçimi konusunda titiz davranmalısınız. Nitelikli bir firmadan tercih edilen çiçek buketi, üst düzey kalite standartlarına buket haline getirilip ambalajlandıktan sonra tarafınıza teslim edilir. 

Özenli çalışmalar yapmayan ve pek bilinmeyen firmalardan sipariş edilen çiçekler sevdiklerinize karşı mahcup olmanıza neden olurken aynı zamanda nakitten zarar etmenize neden olabilir. Bu gibi olumsuzluklarla karşı karşıya kalmamak için önceliğiniz daima kendini ve başarısını ispatlamış firmalardan yana olmalıdır.

Bu anlamda B. Leaves Floral aradığınız kalitede çiçek seçeneklerine tek tıkla sahip olabileceğiniz, uzun yıllara dayanan çalışma tecrübesiyle rakiplerini geride bırakmayı başarmış profesyonel bir çiçek firmasıdır. Her kesimden insanın zevkine hitap eden çeşitlilikte, geniş çiçek seçeneklerinin yer aldığı web sitemizi ziyaret ederek kendiniz için ya da özel günleri kutlamak amacıyla sevdiklerinize şık bir jest yapabilirsiniz.

Çiçek yetiştirmenin, birine beklemediği anda çiçek gönderimi yapmanın ince ruhunuzun bir ispatı niteliğini taşıdığını unutmamalısınız. Bu yüzden firmamız beklentilerinizi karşılamak için her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam etmektedir. Kolay alışveriş imkânı ve kaliteli hizmet anlayışının bir arada yer aldığı firmamız için öncelikli olan daima müşteri memnuniyetini kazanmaktır. Bu doğrultuda sizlere sunduğumuz çiçek buketleriyle her ortamda dikkat çekmenizi hedefliyoruz. Sizde şimdi kalitenin adres, Bleaves Floral farkını tek tıkla deneyimlemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.