Kapat

Doğum günü çiçekleri; sevdiğiniz insanların doğum günlerinde onları mutlu etmek için kullanılan en güzel yöntemlerden biridir. Her insan, yeni yaşına girerken çevresinde yer alan diğer insanlar tarafından sevildiğini hissetmek ve bu konuda kutlanmak ister. Özel günlerin anlamına yakışır tasarım çiçekler, güzel doğum günü çiçekleri olarak karşınıza çıkar. Taze çiçeklerin eşsiz güzelliği, sevdiklerinizin yaşam alanlarına şık ve özgün bir dokunuş yapar. Birbirinden güzel doğum günü çiçeklerini kullanarak sevdiklerinizi mutlu etmek için ‘’doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın’’ demenin en güzel yöntemini değerlendirmek tamamen sizin hayal dünyanıza kalmıştır.

dogum-gunu-cicekleri-vazoda-aranjman.jpg

Doğum günü çiçekleri arasından bir seçim yaparken, sevdiğiniz insanı etkileyebilecek çiçek buketi alternatiflerine öncelik vermek gerekir. Canlı çiçekler, uzun süredir doğum günü çiçeği olarak kullanılırken, samimi ve gerçek sevgi dilini yansıtmak için önemli bir aracı olarak tercih edilir. Sevdiğiniz insanların dünyaya gözlerini açtığı günde onları etkileyecek bir hediye arayışına girdiğinizde tercih edebileceğiniz, bu özel günün anlam ve önemine yakışan birbirinden zarif çiçek buketi çeşitlerine göz atabilirsiniz. Doğum günü çiçek çeşitlerine göz atarken, günün anlamına uygun bir çiçeği seçmek karşı tarafta hayal ettiğiniz etkiyi yaratır.

Doğum günü gibi önemli bir günde, değer verdiği insanın yeni yaşını kutlamak için tercih edilen çiçek buketinin göz alıcı güzellikte olması gerekir. Bu nedenle doğum günü çiçeği tasarımları; sevdiklerini hiç beklemedikleri bir anda mutlu etmenin tatlı yollarını arayanlar için olmazsa olmaz bir seçimdir. Özellikle doğum günü çocuğunun çiçek zevkini ve genel hayat tarzını dikkate alarak tercih edilen güzel doğum günü çiçekleri, bu özel güne yakışmakla kalmayarak aynı zamanda zarif kişiliğinizi ortaya koyar. Birbirinden şık doğum günü çiçekleri ile içten gelen samimi hislerinizi aktarmanın en güzel yollarından biri olan bu uzun ömürlü bitkileri değerlendirebilirsiniz.

Birine karşı beslenen samimi hisleri ifade etmek, hiçbir zaman sadece sözcüklerle sınırlı kalmamalıdır. Bu nedenle birine karşı sevgiyi ve minnet duygusunu göstermenin birbirinden farklı çok yöntemi vardır. Bu yöntemleri bilmek, doğum günü gibi özel günleri çok uzak mesafelerden bile kutlamak konusunda yardımcı olur. Özellikle sevgisini yansıtma konusunda çok becerikli olmayan insanlar için doğum gününe özel tasarlanan şık çiçek buketlerini kullanmak, en güzel jest olarak sevdiğiniz insanların yüzünde kocaman bir gülümsemeye neden olur. Bu yüzden doğum günleri, birbirini seven insanların atlamaması gereken özel günlerin başında gelir.

Değer verdiğiniz insanın yeni bir yaş aldığı bu özel günde, ona ‘’iyi ki doğdun ve iyi ki hayatımdasın’’ demek için taze kokulu çiçekleri kullanabilirsiniz. Sevgilinize, eşinize, annenize ve yakın arkadaşlarınız, dünyaya geldiği için mutlu olduğunuzu göstermek ve iyi dileklerinizi iletmek için Bleaves Floral web sitesinde yer alan birbirinden güzel ve özel çiçek tasarımlarına göz atabilirsiniz. Firmamızda her özel günün anlamına yakışır rengârenk çiçek tasarımlarını bulmak çok kolaydır.

Bleaves Floral’ın doğum günü çiçekleri kategorisinde yer alan özgün çiçek buketi tasarımları, her zevke ve her bütçeye hitap eden geniş bir yelpazeye sahiptir. Özel günlerde bu narin bitkilerin güzelliğinden faydalanarak sizi ifade eden bir çiçek gönderimi yapmak, artık klasik bir hediye olarak kabul edilse bile güzelliği ile gören herkesi etkiler. Sonuç olarak ince bir şekilde düşünülerek sipariş edilen doğum günü çiçekleri sayesinde mutlu olmamak mümkün değildir. Göz alıcı güzelliğinin yanında, hafızalara kazınan mis kokusu ile sevdikleriniz yeni yaşını kutlamak için tercih edilebilir olan çiçek tasarımlarıdır.

Bu tasarımlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Karanfil: Parlak renk tonları ve mis kokusu ile karanfiller, doğum günlerinin anlamına yakışır bir tercihtir. Özellikle günümüzde kesme çiçekçiliğin ön plana çıktığı düşünüldüğünde, serada her mevsim rahatlıkla yetiştirilebilen karanfiller güzelliği ile fark yaratır. 80’den fazla çeşidi olan bu narin bitkiler, 2000’den fazla alt türüyle özel günlerinize eşlik eder. İç mekân dekorasyonuna özgün dokunuş yaparak tarzını yansıtmak isteyenlerin ilk tercihi olan karanfiller, sağlık konusunda birçok faydası ile ön plana çıkar. Bu yüzden yakınlarınızın doğum günlerinde dillere destan karanfillerin güzelliğini sunabilirsiniz,
  • Güller: Güller he zaman sevgiyi ve gerçek samimiyeti yansıtan çiçeklerin başında gelir. Göz kamaştıran tonları ve her bir renginin taşıdığı farklı anlamı ile bu zarif bitkiler, kokusu ve güzelliği ile gören herkesi etkiler. Özellikle ikili ilişkilerde tutku ve aşkın ön plana çıktığı düşünüldüğünde, romantikliğin evrensel temsilcisi olan kırmızı güller olmaya devam eder. Bazı durumlarda ifade edilmesi zor olan derin duyguları yansıtmak için, kırmızı güller tercih edilebilir. Sevdiğiniz insanların dünyaya gözlerini açtığı bu özel günde, kırmızı güllerin pozitif enerjisinden faydalanabilirsiniz,
  • Orkide: Birinin doğum gününü kutlamak gerektiğinde, özel günün anlamına yakışı çiçek seçiminin yapılması çok önemlidir. Yeni bir yaş alırken orkideler, sevdiğiniz insanlara kendini çok özel ve kıymetli hissettirir. Bu konuda bağlılığı ve samimiyeti en şeffaf haliyle yansıtmanın en güzel yolu orkideler olabilir. Görsel olarak da gören herkesin başını döndüren güzel orkideler, doğum günlerinde çok sık tercih edilebilir olan bir seçenektir. Zarafeti yansıtan bu çiçekler, aynı zamanda nazlı, narin ve özel ilgi bekleyen özellikleriyle ön plana çıkar.
  • Lilyum: Masum duygu ve düşünceleri aktarmak için kullanılan, bir diğer ismi zambak olan lilyumlar, çok ideal bir doğum günü çiçeğidir. Bu taze çiçekler kullanıldığı her yerde çok şık bir jest olarak yer edinirken, sade görüntüsü ile özellikle gösterişi sevmeyenler için çok uygundur. Birbirinden çeşitli renkleri ve etkileyici görseli ile doğum günlerini kutlamak için zambaklar olmazsa olmazdır. Değer verdiğiniz kişilerin ev ve işyerlerini süsleyen zambaklar sayesinde; temiz, ferah ve şık bir doğum günü jestine imza atabilirsiniz. Her mevsim koşulunda rahatlıkla yetişebilen zambaklar, her ortama uyum sağlayarak beklentileri karşılar.

Doğum Günü Çiçekleri Bleaves Floral'da

Özel günlere anlam katan doğum günü çiçekleri, güzelliği ile dikkat çekmeye devam eder. Uzun yıllardan beri sevgi dilini yansıtmak için kullanılan bu zarif bitkiler, değer verdiğiniz insana uygun bir çiçek seçimi yaparak onun kalbini yeniden feth etmenizi sağlar. Doğum günü çiçeği seçimi yaparken, karşı tarafın genel zevklerini ve çiçek zevkini dikkate alarak bir seçim yapmak risk almadan en doğru çiçeği sipariş edebilmenizi sağlar.

Canlı renk tonlarıyla ön plana çıkan çiçekler kokusu, rengi ve tomurcuk verdiği mevsim şartlarına göre çok farklı anlamlar içerebilir. Beyaz güller ve kırmızı güller arasındaki fark bile, sevdiğiniz kişi için doğum günü çiçeği seçerken işinizi kolaylaştırır. Bu detayların hepsini baz alarak bir tercih yaparak, birbirinden güzel çiçekleri sevdiklerinizin yüzünü güldürmek için kullanabilirsiniz.

Doğum günü çiçekleri arasından bir seçim yapmadan önce, dikkat edilmesi gereken önemli bir diğer konu ise firma seçimidir. En doğru firmadan doğum günü çiçeği sipariş vermek, özel günlerde nitelikli çiçek aranjmanları ile benzersiz bir jest yapmayı sağlar. Ancak çiçek firmalarının son yıllarda sayı olarak artması, bu sektörde rekabetin artmasına neden olduğundan dolayı her zaman yüksek standartlarında tasarımlara imza atan firmalara öncelik verilmelidir.

Bleaves Floral; doğum günü çiçekleri söz konusu olduğunda, üst düzey kalite standartlarında hizmet veren profesyonel bir firma olarak dikkat çeker. Uzun yıllardan bu yana sevdiklerinizin yüzünde oluşan kocaman bir gülümsemenin sebebi olmak için, web sitemizde yer alan birbirinden güzel doğum günü çiçeklerine göz atabilirsiniz. Bütçeye uygun cazip fiyat aralıklarında canlı çiçeklerle doğum günü gibi özel günlere imza atmak firmamız sayesinde artık çok daha kolaydır. Bleaves Floral’ın aynı gün teslimat özelliği sayesinde, çok uzak mesafelerden bile sevdiklerinize varlığınızı hatırlatabilirsiniz. Firmamız için özel anlarınıza hep nitelikli çiçek tasarımlarıyla eşlik etmek olduğundan, taze çiçeklerin güzelliğini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.