Kapat

Düğün çiçeklerinizin özel ve dikkat çeken renklere sahip olması, bu özel gününüzü çok daha anlamlı kılmak için yeterlidir. Yaz düğünlerinin enerjik ve coşkulu geçtiği herkes tarafından bilinir. Bu kadar önemli ve unutulmaz olan bir günde çiçek tercihinizin çok önemli bir detay olduğunu unutmamalısınız. Çiçek seçimi kişisel zevkler doğrultusunda çoğu zaman değişkenlik gösterse bile, bir klasik haline gelmiş olan mis kokulu zarif bitkilerin başta gelin buketiniz olmak üzere düğün merasiminde pek çok alanda ambiyansı etkilediğini bilmelisiniz.

Bahar aylarının gelmesiyle beraber her yerde farklı renkte çiçeklere rastlamak mümkün hale geldi. Çiçeklerin insanın ruhuna iyi gelen, pozitif enerji yayan etkisi inkâr edilemez bir gerçektir. Bu narin bitkiler, insan hayatının en özel günlerinden biri olan düğün merasimlerinde de olmazsa olmaz bir görev alıyor. Baharla başlayan bu süreç, devamında yaz aylarının gelmesiyle her yerin çiçek renklerinin cümbüşüyle dolmasını sağlıyor.

dugununuz-icin-en-iyi-cicek-secimleri.jpg

Gelin buketinizden gelin aksesuarlına, genel dekorasyondan masa süslemelerine kadar düğün alanında her yerde çiçekleri görmek mümkün olsa bile, günümüzde bu bölgelerde yapay çiçek kullanmak artık yok denecek kadar az bir duruma geldi. Özellikle son yıllarda düğünlerde kullanılan çiçek buketlerinde canlı çiçek seçenekleri tercih edilir. Düğün çiçeklerinizin canlı olması, çok daha taze bir görünüm katmanın yanı sıra dünya evine girdiğiniz alanın nefis çiçek kokularıyla taçlanmasını sağlıyor.

Rengârenk Gelin Çiçekleri

Düğünlerin başrolünde yer alan gelinlerin, gelinliğinden kullandığı tüm aksesuarlara kadar hepsinin özenle hazırlandığı söylenebilir. Bu kadar titizlikle büyük güne hazırlanırken, gelin çiçeğinin de aynı özenle seçilmiş olmak istenmesi çok normal bir durumdur. Birbirinden şık, modern ve güzel canlı çiçekler gelin adayının kişisel zevkleri ve düğünün genel konseptine bağlı tercihlerle büyük bir özenle hazırlanıyor. Ayrıca son dönemlerde gelinlerin arkaya fırlatmak ve ellerinde sürekli olarak taşımak için iki ayrı çiçek buketi tercih ettiğini bilmeniz gerekir.

Kır düğünlerinin masum konseptine uygun papatya ve kır çiçekleri gibi sade çiçeklerin kullanılarak hazırlanan gelin tacı, özellikle son yılların düğün trendleri arasında başta geliyor. Ayrıca damatların yakalarına iliştirdikleri canlı çiçekler, damatların çok daha şık bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

Misafirlerin düğün alanına giriş yaptığı, aynı zamanda gelin ve damadın misafirlerin karşısına çıkmak için yürüdüğü yolun ismi gelin yolu olarak bilinmektedir. Bu yolu canlı çiçeklerle süslemek düğününüzün havasını tam anlamıyla değiştirir. Ayrıca bu büyülü görüntü, tüm konuklarının hafızasına kazanacak güzellikte olacaktır.

Kır düğünü tercih edenler için masa süslemelerinde kullanılan çiçeklerin rengi ve çeşidi düğün konseptine uyum sağlamalıdır. Ancak iç mekânda düğün yapanların bu konuda endişelere kapılmak ve üzülmesi son derece yersizdir. Günümüzde iç mekân düğünleri için o kadar güzel canlı çiçek süslemeleri kullanılmaktadır ki kendinizi dış mekanda gibi hissetmek kaçınılmaz olur . İster iç mekanda ister dış mekanda bu özel günü gerçekleştirin, masada yer alan canlı çiçeklerin ortamın havasını nasıl değiştirdiğine inanamayacaksınız.

Düğün pastalarında kullanılan canlı çiçekler, son yıllarda düğün çiçekleri konusunda en popüler olan detaylardan biridir. Şeker görüntülü ya da klasik pasta seçeneklerinden ziyada canlı çiçeklerle süslenmiş sade bir düğün pastası beklentileri karşılar nitelikte olacaktır.

vazoda-kirmizi-gul-ve-antoryum.jpg

Her gelin kendi düğünün unutulmaz ve en özel düğün olmasını ister. Bu özel güne son dokunuşları vurucu bir etki ile gerçekleştirecek olan ise çiçek aranjmanlarıdır. O yüzden düğün konseptini belirledikten sonra hangi çiçeklere genel olarak yer vermek istediğinize karar vermelisiniz.

Yaka, sunum dekoru, resepsiyon ya da düğün töreni için tercih edilen çiçekler evliliğe ilk adım attığınız bu günde kişisel zevklerinizi konuklarınıza göstermek için çok güzel bir fırsattır. Aynı zamanda mevsime, düğün yapmak istediğiniz alana, renk paleti ve bütçenize uygun konseptler seçmek risk almanın önüne geçer.

Düğünlerde güller her zaman en ön planda tutulan çiçekler olmuştur. Bu anlamda konseptinizle de uyum içinde olan pembe güller, gelen konukların üzerinde pozitif bir etki bırakacaktır.  Güller aşkın ve tutkunun temsilcisi olmasıyla bilinse de pembe güller düğününüzün unutulmaz kılacak çok şık detaylar olarak hafızalara kazınır

Düğün Çiçekleri Bleaves Floral Farkıyla Sizleri Bekliyor

Düğün tarihini belirledikten son işin en zor kısmı olan hazırlık süreci başlar.  Bu noktadan itibaren pek çok farklı seçenek arasında seçim yapmak çoğu zaman zorlayıcı olabilir. Düğününüzü harika bir şölene çevirecek olan en güzel çiçek seçeneklerini bulmak için Bleaves Floral’ın alanında uzman çiçek ustalarında yardım alabilirsiniz.

Düğününüz için çiçek seçerken firma seçiminin çok önemli olduğunu bilmeniz gerekir. Firmamız uzun yıllara dayanan çalışma tecrübesi ve müşteri odaklı vermiş olduğu nitelikli hizmetle alanında tüm rakiplerini geride bırakmayı başarmıştır. Hayatınızın en özel gününde muhteşem çiçek buketlerini, çelenklerini, gelin çiçeklerini, pasta çiçeği ya da damat yaka çiçeklerini kendi zevkinize göre seçebilir, B.Leaves Floral’ın siz sunduğu ayrıcalıklı fırsatlarla çok estetik bir düğün ambiyansı yaratabilirsiniz.

Düğünde kullanılan tüm çiçekler, genel konsepte uyum içinde olmalıdır. Firmamızın sunduğu tüm düğün konsepti çiçekleri bir ahenk yaratmak için özel olarak tasarlanmıştır. Bizim için öncelikli olan daima müşteri memnuniyetini kazanmak olduğundan, çiçek tasarımlarını sizin istek beklentileriniz göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Bu sayede her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam eden Bleaves Floral alanında en iyisi olmaya devam ediyor.

Her zevke hitap edecek birbirinden farklı çiçek seçenekleri arasından kendi tarzınıza, düğününüz için seçtiğiniz konsepte uygun çiçek modellerine bütçeye uygun cazip fiyat aralıklarında sahip olabilirsiniz. Kolay alışveriş ve çiçekçilik sektöründe en nitelikli hizmet anlayışının sunulduğu Bleaves Floral, kalitenin tek adresi olmaya devam ediyor. Sizde şimdi en özel gününüzü rengârenk canlı ve mis kokulu çiçeklerle taçlandırmak ve tarzınızla bu özel günü unutulmaz kılmak için web sitemizi ziyaret edin.