Kapat

Saksı çiçekleri, bulunduğu her mekâna hayat veren, doğa yaşamını iç mekânda da hissedebilmenize olanak tanıyan ve bu yüzden çok sık tercih edilen çiçeklerdir. Yaşam alanlarına renk katmak ve uzun ömürlü saksı çiçeklerinin yaydığı pozitif enerjiyi hayatınıza geçirmek bu anlamda aslında çok kolaydır. Saksı çiçeği olmaya iyi bakılmaya devam ettiği sürece evde mutluluk sebebi olmakla kalmaz en yakın arkadaşınız olarak sizinle olmaya devam eder. Küçük saksı çiçek seçeneklerinin yer aldığı Bleaves Floral’a göz atarak tercih edilen saksı çiçeklerinin size kattıklarını bizzat deneyimleyebilirsiniz.

saksi-cicekleri.jpg

Özel günler sevdiklerinize kutlama ve jest yapmanızı gerektiren önemli ve unutulmaması gereken günleri temsil eder. Bu günlerde özenle seçilen ve satın alınan şık bir hediyeyi, kutlama yemeğini tamamlamak için tercih edilen çiçekler, karşı tarafa hissettiğiniz samimi duyguların en güzel ifade şekli olarak dikkat çeker. Karşınızdaki insan bir canlıya hayat vermeyi, bu bağlamda çiçek büyütmenin verdiği hazzı yaşamayı seven biri ise birbirinden farklı saksı çiçekleri arasında yer alan modelleri değer verdiğiniz insana içiniz rahat bir şekilde taktim edebilirsiniz. Bu sayede çiçeğin büyümesine şahitlik eden sevdiğiniz kişi bu özel hediyeyi her gördüğünde sizi ve size karşı beslediği değerli hisleri hatırlamış olacaktır.

Saksı çiçeği satın almak istediğinizde pek çok farklı çiçek seçeneğini web sitemizde bulmanız mümkündür. Bu aşamada hangi saksı çiçeğini almak istediğinize karar vermeden önce sevdiğiniz kişinin hangi çiçeklerden hoşlanabileceğini göz önünde bulundurmanın yanı sıra çiçeklerin kendine has özelliklerini ve büyürken dikkat çeken püf noktaları bilmenizde fayda vardır. Bu sayede samimi duygularınızı katarak tercih ettiğiniz seçkin saksı çiçeği sevdiğiniz ellerinde çok daha uzun ömürlü olabilir.

ziona-deluxe-orkide.jpg

İç Mekânların Süsü: Saksı Çiçekleri

Şık tasarımları, farklı renkleri ve yaşam alanlarına canlılık getiren müthiş enerjisiyle son derece modern bir iç mekân dekorasyonu yakalamasına fırsat tanıyan saksı çiçekleri, herkes tarafında tercih edilebilir bir çeşitliliğe sahiptir. Web sitemizde her kesime hitap eden bir saksı çiçeği bulabilir ve bir bitkiye can vermenin tatmin edici duygusunu hemen yaşayabilirsiniz. Bakımı kolay, görüntüsü dikkat çeken saksı çiçek modellerine pek çok farklı özellikte Bleaves Floral’da ulaşabilirsiniz. 

Geniş çiçek yelpazesine sahip olan firmamız sunduğu çiçek tasarımlarında iç mekânlara güzellik katarken bir bitkinin ruha iyi gelen yanını keşfetmenizi sağlamayı hedefliyor. Bu sayede günlük yaşam alanlarınıza farklı bir heyecan ve enerji gelmesi kaçınılmazdır.

Ev ortamında çok güzel uyum sağlayan ve belirli önemli özellikleri göz önünde bulundurarak yetiştirilen saksı çiçekleri başlıca şu şekilde sıralanabilir:

  • Kaktüsler:  Çiçek kolajları söz konusu ise en çok sevilen ve farklı görünümüyle dikkatleri üzerine toplamayı başaran kaktüsler zarif olduğu için iç mekânda modern bir dokunuş etkisi sağlıyor. Özellikle sukuletlerle beraber kombin edilip kullanıldığında herkesin beğenisini kazanan bu bitki türü farklı ortam şartlarına kolay uyum sağlayabilir ve kolay bakılabilir olmasından dolayı çok sık tercih ediliyor.
  • Orkide:  Bakımı son derece kolay olan ve uzun ömürlü dayanıklı bir bitki olması orkidelerin çok sevilmesine neden olmaktadır. Ayrıca orkidelerin yılda 2-3 kez çiçek açması ve güzelliğini uzun süre koruyabilir olması bu bitkinin vazgeçilmez olmasının başlıca sebeplerinden. Eşsiz ve kendine has güzelliğiyle ev ve işyerlerine baharı sunan orkideleri kullanarak sevdiklerinize beklemedikleri anda hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.
  • Menekşeler: Kalp şeklinde yaprakları ve göz alıcı pembe, mor renkli çiçekleriyle yaşamınıza pozitif enerji getirecek olan menekşeler çiçek büyütürken canlılığı sevenlere çok iyi bir hediye alternatifi olarak değerlendirilebilir. Her mekâna uyum sağlayabilir olması ve büyümesi kolay olması menekşelerin ilgi görmesinin en önemli nedenleri arasında yer alıyor.
  • Bonsailer: İç mekânda çiçek büyütmek denildiğinde ilk akla gelen bonsailerdir. Birbirinden farklı ve otantik saksı tasarımları, şık çiçek aranjmanları ile sevdiklerinize bonsailerin karşı konuşamaz güzelliğini yaşatabilirsiniz. İş ve ev dekorasyonuna imza atmak konusunda çok başarılı olan bonsaiyi hediye seçiminde kendi adınıza avantaja çevirirken aynı zamanda bonsainin doğayı temsil eden felsefi duruşu sayesinde sevdiklerinize karşı beslediğiniz gerçek duyguları çok daha güzel bir şekilde iletme fırsatı yakalayabilirsiniz.
  • Barış Çiçeği: Nemli ve sıcak ortamları çok seven barış çiçeği saksıda bitki yetiştirmek denildiğinde ilk akla gelen bitkiler arasında yer alır. Bu bitkinin bakımın da son derece kolay olduğu bu nedenle çok daha fazla rağbet gördüğü söylenebilir. Ancak dayanıklı, uzun ömürlü ve uyum sağlayabilen bir bitki olsa da barış çiçeği ihmal edilmeye gelmez. Özellikle de mevsim geçişleri olduğu dönemlerde barış çiçeği her zamankinden daha fazla ilgi odağında olmak ister. Yelken çiçeği olarak da bilinen barış çiçeği canlı, parlak ve kocaman yeşil ve beyaz yapraklarıyla evleri olduğu kadar ofis ortamına da doğanın esintisini getirmeyi başarır. Sonbahar ve ilkbahar aylarında renkleriyle baş döndüren barış çiçeğini kendi evinize, ofis ortamınıza alarak yaşam alanlarınızı güzelleştirebileceğiniz gibi sevdiklerinize hediye olarak sunabilirsiniz.
  • Antoryum:  Canlı ve son derece iri yapraklara sahip olan antoryum çiçeğinin kelime anlamı tutkuyu ifade etmektedir. Kırmızı renk olması, bu çiçeğin tutkuyu en güzel şekilde yansıtmasını sağlamaktadır. Tutkunun rengi kırmızıyla yaşam alanlarınıza neşe, enerji ve mutluluk getirebilir, sevdiklerinize özel günlerde hiç beklemediği hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Değer verdiğiniz kişiye aldığınız çiçeğin bakımı hakkında bilgi sahibi olduğunuzda bu bilgiyi onunla paylaşmak sizi hatırlatacak çiçeğin ömrünü uzatarak sevdiğiniz kişinin hayatında çok daha kalıcı bir iz bırakmanızı sağlayacaktır.

Saksı Çiçeği Çeşitleri Bleaves Floral’da

Çiçekler çok uzun dönemlerden beri herkes tarafından ilgi gören, özellikle özel günlerde başrolde olan bitkiler arasında yer alır. Güzelliği, mis kokusu ve canlı renkleriyle dikkat çeken bu bitkileri sevdiklerinize ince ruhunuzu göstermek için kullanabilirsiniz. Ancak çiçek gönderimi yaparken firma seçimi konusunda titiz davranmak, aksi bir durumda sevdiğiniz kişilere karşı mahcubiyet yaşamınızın önüne geçecektir. Bu yüzden daima nitelikli, işinde özverili çalışmalar yaparak çiçek tasarımlarında müşteri mutluluk odaklı hizmet sunan firmalara yönelmenizde fayda vardır.

Bleaves Floral bu anlamda aradığınız üst düzey kalite standartlarında hizmet anlayışını bulabileceğiniz, çiçek aranjmanları ile kaliteyi ön planda tutan son derece profesyonel bir firma olarak karşınıza çıkar. Geniş çiçek seçeneklerinin yer aldığı firmamızın web sitesinde farklı çiçek seçeneklerini kendi zevkinize göre aranjman haline getirebileceğiniz gibi bakımı kolay pek çok saksı çiçeğini de bulabilirsiniz. Bu noktada kendi zevkinizi ya da çiçek hediye etmek istediğiniz kişinin genel tarzını ve beğendiği çiçek modelini bilmeniz yeterli olacaktır.

Şık, modern ve tarzıyla her ortamda dikkat çekebilecek çiçek buketi tasarımlarıyla en güzel temsilciniz olan Bleaves Floral uzun dönemden beri bu sektörde verdiği hizmetlerle fark yaratarak rakiplerini geride bırakmayı başarıyor. Sizde özel günlerinize nitelikli hazırlanmış bir çiçek aranjmanı gölgesinde imzanızı atmak ve akıllarda yaptığınız jestle kalmak istiyorsanız hemen şimdi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bleaves Floral çiçekçilik konusunda her zaman bir adım önde olmayı başaran tek adres olarak hizmet vermeye devam ediyor.