Kapat

Evlilik, sevdiğiniz insan ile kalpten birbirinize bağlanarak tüm ömrünüzü beraber geçirmek için attığınız bir adımdır. Evlilik yıldönümü ise, partnerinize sevginizi ve aşkınızı göstermek için kutlanan önemli günlerden biridir. Çiftlerin birbirlerine olan sevgileri, gün geçtikçe artar ama aynı zamanda saygıda eşdeğer bir şekilde büyür. Yıldönümü gibi özel bir günde eşinizi mutlu etmek ve şımartmak isteyebilir, ona onu mutlu edecek hediyeler almayı düşünebilirsiniz. Bu noktada size eşlik edecek, hislerinizi anlatabilecek ve geçirdiğiniz zamanları sizlere anımsatabilecek, özel günlerin en güzel hediyesi olarak bilinen çiçekleri tercih edebilirsiniz. Hediyeler arasında en çok tercih edilen çiçekler, birçok türü ve renkleri ile bu özel günleri anlamlandırmak gibi önemli bir yere sahiptir. Partnerler, sevgili olmaya başladıkları günden itibaren birbirini tanımaya, zevklerini görmeye başlarlar. Buda ileriki zamanda evlenip evlilik yıldönümü kutlamaya başlandığında oldukça işe yarar. Çünkü partnerinizin zevkini çok iyi bilmenizden kaynaklı doğru tercih yaparak, birçok çiçek arasında yer alan, en özel çiçeği seçerek onu oldukça mutlu edebilirsiniz. Bu özel günlerde, tercih edilen çiçekler eşinize, duygularınızı ona verdiğiniz önemi en naif ve en saf hali ile göstermeli ve hissettirmelidir.

evlilik-yildonumunde-hangi-cicek-alinir.jpg

Yıldönümü çiçekleri, partnerinizle aranızdaki güçlü bağı daha da kuvvetlendirecek ve ona verdiğiniz önemi en güzel hali ile ona gösterecektir. Burada papatyalardan yapılmış buketler, güllerle tasarlanmış bir aranjman, kırmızı güllerden bir sepet, lalelerden buketler, şakayık tasarımları, rengarenk orkideler tercih edebileceğiniz çiçekler arasında yer almaktadır.

Evlilik Yıldönümü Çiçeği Nasıl Olmalıdır ?

Evli partnerler için, özel ve anlamlı bir gün olan evlilik yıldönümleri çiftlerin birbirlerini, karşılıklı mutlu etmek değerli hissettirmek için kutlanan özel ve anlamlı gündür. Bu günde, sevdiklerinize aldığınız hediyelerde büyük önem kazanmaktadır ve hediyelerin en güzeli ise çiçeklerdir. Çünkü çiçekler, zamansız ve duyguların en açık ve saf hali ile anlaşılabileceği hediyeler arasında yer almaktadır. Tabiki çiftler, bu özel gün dışında da sevdiklerine çiçek gönderebilirler fakat bu özel günde değer verdiğiniz insana bu çiçeği göndermek çok daha anlamlı olacaktır. Her kadının, evlilik yıldönümünde herşeyden önce çiçek beklerler. Çünkü kadınlar doğası gereği, çiçeklerden çok hoşlanırlar ve bu sebeple bu hediyede onları oldukça onurlandıracaktır. Fakat çiçek seçerken, çiçekler arasında hangisini seçeceğiniz ile ilgili kararsızlık yaşayabilirsiniz. Çok çeşitli ve renkte çiçekler arasında, hangisini seçeceğinizi kafanızda tasarlayamayabilirsiniz.

Şık Buket Aranjmanı : Bu buket aranjmanları, hem şık hemde zarif görüntüsü ile en çok tercih edilen evlilik yıldönümü çiçekleri olarak bilinirler. Papatyalar, güller, şakayıklar kullanılarak hazırlanmış bir evlilik yıldönümü buketi, eşinizi oldukça mutlu ve değerli hissettirecektir.

Vazoda Çiçek Aranjmanları : Şık bir vazoda hazırlanmış kırmızı güller, orkideler, lilyumlar evlilik yıldönümünüz için tasarlanmış en güzel ve dekoratif aranjmanlar içinde yer almaktadır. Bu hediye, eşinizin sizin hayatınızda var olmasının ne kadar değerli ve özel olduğunu hissetmesine sebep olacaktır.

Kutulu Aranjmanlar : Şık kutularda hazırlanmış olan bu çiçek aranjmanları, zarif ve sade görüntüsü ve uzun ömürlü olması sebebi ile oldukça tercih edilen ve farklı modellerdir. Özellikle eşinizi, kırmızı güller ile hazırlanmış bir çiçek kutusu ile sevince boğabilirsiniz.

Evlilik Yıldönümü İçin Çiçek Önerileri

Bazı aşklar ve sevdalar gün geçtikçe büyür ve her geçen gün karşınızdakini daha çok sevmenizi sağlar.Birlikte birçok özel an yaşatan çiftler evlilikle birlikte bu özel günlere birde evlilik yıldönümünü eklerler.Bu özel günde sevdiğinize hediye almak,onu mutlu görmek istersiniz ve bu hediyelerden en güzeli olan çiçekleri tercih etmek sizin için doğru bir tercih olacaktır.

Eşiniz için tercih edeceğiniz çiçekler ; 

Güller : Farklı renk ve seçenekleri ile eşinize olan aşkınızı tutkunuzu saf duygularınızı, en sade ve doğal haliyle anlatacak çiçeklerdir. Evlilik yıldönümünde eşinize aldığınız bu güller, ona hayatınızda olduğu için ne kadar minnet duyduğunuzu ve sizin için olan değerini en doğru şekilde ifade etmenize, yardımcı olacaktır.

Lisyantus : Bu çiçekler, sevginin saygının ve sadakatin can bulmuş hali olarak bilinmektedir. Evlilik, vakit geçtikçe beraberinde saygıyı, sadakati ve artan sevgiyi getirmektedir. Bu sebeple, sizin hayatınızda ömrünüzü birlikte geçireceğiniz eşinizi mutlu etmek için tercih edebileceğiniz, nadide ve çok özel çiçeklerden biri olan lisyantuslar her daim, sevginin ve sadakatin temsilcisi olmaya devam edecektir.

Orkideler : Bu zarif çiçekler, birçok farklı rengi ile asaleti, zarafeti masumiyeti ve saf sevgiyi sembolize ederler. Evlilikte, saf ve masum duygularla yapılan karşınızdaki kişiye verdiğiniz değerin her daim arttığı bir müessesedir. Eşinize alacağınız orkidelerden tasarlanmış bir buket, onun gözlerinde parıltıya sebep olacak, onun gününün neşelenmesinde önemli bir rol oynayacaktır.

Gerbera : Gerberalar, sevginin masumiyetin ve saflığın sembolüdür. Kıymetliniz olan eşlerinize, evlilik yıldönümlerinizde hediye olarak tercih edebileceğiniz bu çiçekler, onları mutlu edecek onların mutlu olması ile sizde huzur bulacaksınız.

Evlilik Yıldönümünde Alınabilecek Çiçekler 

Evlilik yıldönümünde, eşlerinize özel hissettirmek için alabileceğiniz en özel hediyeler çiçeklerdir.

Çünkü çiçeklerin bir anlamı ve duygusu vardır. Ömrünüzü birleştirdiğiniz partnerinize, alacağınız en güzel çiçekler ise;

  • Güller 
  • Orkideler 
  • Papatyalar 
  • Lilyumlar
  • Solmayan Güller olacaktır. Bu çiçeklerden birini yada birkaçı ile oluşturulmuş aranjmanlar ile eşinizi oldukça mutlu edebilir, size olan sevgisini daha içten ve derinden hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Evlilik Yıldönümü İçin En Çok Tercih Edilen Çiçek Hangisidir ?

Evlilik yıldönümlerinde, hediye olarak çiçek seçmek doğru bir tercih olacaktır. Çünkü çiçeklerin, bir dili ve duygusu vardır. Fakat bu noktada, eşinize hangi çiçegi seçeceğiniz ve bu çiçeği nasıl tasarlayacağınızı düşünebilirsiniz. Evlilik yıldönümlerinde, genel olarak güller tercih edilmektedir. Güllerin, birçok çeşidi ve rengi bulunmaktadır. Her ne kadar kırmızı güller aşkı ve tutkuyu sembolize ettikleri için bu günlerde tercih edilselerde, beyaz ve pembe güllerle oluşturulmuş masumiyeti ve tatlılığı simgeleyen çiçek buketleride yıldönümleri için oldukça tercih edilen çiçekler arasındadır. Bunun yanı sıra, Lilyumlar ve Orkideler kullanılarak tasarlanmış sade ama şık buketlerde, oldukça hoş ve zarif hediyeler olacaktır. Aynı zamanda, son zamanlarda en çok tercih edilen Şakayıklar’da yeşil yapraklar kullanılarak şık bir buket haline getirilerek, evlilik yıldönümlerinizde, eşlerinizi özel hissettirmek ve gününüzü neşelendirmek için oldukça hoş tercihler olacaktır.