Kapat

Hediye edilebilecek çiçekler, çok uzun yıllardan beri karşı tarafa beslenen samimi hisleri yansıtmanın en güzel yolu olmuştur. Sevginin, minnettarlığın ve karşı tarafa karşı duyulan derin saygının temsil ettiği mis kokulu çiçekleri tercih ederek özel günlerde değer verdiğiniz insanları mutlu edebilirsiniz.  Birine teşekkür etmenin ve onu çok sevdiğinizi göstermenin en güzel yolu ona canlı çiçekler hediye etmekten geçer. Çiçek hediye almanın uyandırdığı eşsiz güzellikleri keşfeden biri için alınabilecek çiçeklerve çiçek buketleri son derece geniş bir yelpazeye sahiptir.

hediye-edilebilecek-cicek-onerileri.jpg

Her çiçeğin kendine has bir kokusu, rengi ve anlamı vardır. Bu anlamı bilerek özel günlerin yıldızı olabilecek bir hediyeyi şık bir buket çiçekle tamamlamak sizin elinizdedir. Birbirinden çeşitli çiçek modelleri arasında her zaman seçim yapmak o kadar kolay olmayabilir. Size çok fazla emeği geçen birine minnet duygusunu belirtirken, aynı zamanda kalbinizde çok özel yeri olan bir insana kendini değerli hissettirmek için hediye edilebilecek çiçek tasarımlarını değerlendirebilirsiniz.

Bir arkadaşınıza, sevgilinize, annenize, babanıza ya da yakın bir iş arkadaşınıza ‘’seni seviyorum’’ demek için illa özel bir günü ya da kutlamayı beklemenize gerek yoktur. Anlamı birbirinden çeşitli çiçek tasarımları arasından, sevdikleriniz için hediye edilebilecek olan çiçek modeline kolay bir şekilde karar verebilmeniz için birbirinden şık çiçek seçeneklerini sizler için bir araya getirdik.

Aşkın Temsilcisi: Kırmızı Güller

Hediye edilebilecek çiçekler söz konusu olduğunda kırmızı güller her zaman ilk akla gelen seçenek olmuştur. Kırmızı güllerin temsil ettiği aşk, sevgi ve tutku gibi yoğun duygular, bu güzel çiçekler sayesinde kendini ifade etmenin en doğal yolunu bulabilir. Kırmızı güller aşk ve romantizm denildiğinde bu duyguları gösterebilmek için dünyada en popüler tercih edilen çiçekler olarak bilinir. Bu beğenilen çiçeği âşık olduğunuz insana hediye ederek ona karşı hissettiğiniz gerçek aşk ve sevgiyi en güzel şekilde ortaya koyabilirsiniz.  Yakın bir arkadaşınıza ya da sıradan bir iş arkadaşınıza gül almak isterken, bu güllerin kırmızı renk olması sizi düşündürebilir. Bu noktada diğer en yaygın şekilde kullanılan sarı ve beyaz güller en doğru tercih olarak karşınıza çıkacaktır. Bu taze baharın sunduğu güzel bahçelerin bir temsilcisi olarak kullanılan çiçekleri kullanarak özel günlerde kendinize has ince yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.

Güzelliği Etkileyici: Orkideler

Çiçekler arasında zarif yönüyle ön plana çıkan orkideler, en iyi arkadaşa ya da annenize hediye arayışına girdiğinizde hediye edebileceğiniz bir çiçek olarak kurtarıcınız olacaktır. Bu mükemmel hediyeyi kullanarak beyaz orkideleri masumiyeti yansıtan yönünü değer verdiğiniz insanların da keşfetmesini sağlayabilirsiniz. Beyaz renk orkideler, hediye ettiğiniz yerde yemek masalarının en önemli parçası olmaya aday bir güzelliğe sahiptir. Ayrıca bir pencerenin pervazına konumlandırıldığında, iç mekân dekorasyonuna estetik bir imza atmak konusunda oldukça başarılıdır. Sevdiğiniz insanlara hediye ettiğinizde, ev ortamında ya da ofis masası üzerinde dayanıklı, uzun ömürlü ve son derece şık duruşuyla her bakıldığında sizi hatırlatan bir detay haline gelecektir. Değer verdiğiniz insan, arkadaşınız ya da sevgili anneniz bu eşsiz saksı çiçeğinin zarafetini her gördüğünde kendini dünyanın en şanslı insanı gibi hissedecektir.

Muhteşem görsel güzelliği ve mis kokusu ile her göreni etkileyen bir yönü olan orkideler, tropikal bir bitki olsa bile sıcak hava şartlarında olduğu kadar soğuk hava şartlarına da uyum sağlayabilir. Yapılan araştırmalara dünyada en çok sevilen çiçeklerden birinci, hediye edilmek istendiğinde ise tercih edilen çiçeklerde ikinci sırada orkidelerin olduğunu ortaya koymuştur.

Şıklığın Çiçeklerdeki Yansıması: Gerbera Çiçeği

Gerbera çiçeği, kendi içerisinde özellikleri bakımından birbirinden ayrılan yaklaşık 30 çeşidi bulunan bir çiçektir. Estetik güzelliği ile dikkat çeken bu bitkinin papatya familyasının en ön plana çıkan çiçeği olduğu bilinir. Güney Afrika kökenli gerbera çiçeğini özenle seçilerek hediye ettiğinizde, zarafeti sevdiklerinizle tanıştırmanın tatmin duygusunu yaşayabilirsiniz. İhtişamlı görüntüsü ve birbirinden güzel renk seçenekleriyle gerbera çiçeği aranjman ve buketler söz konusu olduğunda bir vazgeçilmezdir. Bu çiçeğin güzelliği kadar dayanıklı ve uzun ömürlü olması da tercih edilme sebeplerinden biridir. Sarı gerbera çiçeği en yoğun duyguları ifade ederken, beyaz renk gerbera çiçekleri masumiyeti ve saflığı temsil eder. Ayrıca fuşya renk gerbera çiçeği ile asaleti temsil ettiğiniz insanların bu yönünü onlara sunduğunuz çiçek seçimiyle ortaya koyabilirsiniz.

Masumiyetin Adı: Papatyalar

Papatyalar çok uzun yıllardan beri kırmızı güllerden sonra en çok sevilen ve tercih edilen çiçekler olmuştur. Papatyalarda sarı ve beyaz rengin müthiş uyumunu ve bu çiçeklerin mütevaziliği simgeleyen yönünü beğenmeyen insan yoktur. Papatyanın sade güzelliğini, yarattığı dinginlik hissini değer verdiğiniz insanlara sunarak huzuru bir çiçeğin gölgesinde onlara sunabilirsiniz. Baharın ve yaz mevsiminin geldiğine işaret eden papatyalar özel günlerde tercih edilmek için son derece uygun olan çiçeklerdir. Saf sevgiyi, samimiyeti ve temiz bir kalbi temsil eden papatyalar sevgililer gününde, anneler gününde ya da evlilik yıldönümü gibi ikili ilişkiler adına belirleyici olan özel günlerde rahatlıkla tercih edilebilir. Bu anlamda Bleaves Floral birbirinden şık papatya buketlerini değer verdiğiniz insanlara hediye etmek konusunda size yardımcı olur. Anlamlı bir sürpriz hazırlarken bu jesti şık bir çiçek buketi ile taçlandırmak istediğinizde firmamız her an sizinledir. Her biri özenle hazırlanan papatya aranjmanlarını kullanarak en özel anlarınıza eşlik eden çiçek buketinin üst düzey kalite standartlarına sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Özel Günlerin Vazgeçilmezi: Laleler

Laleler özel günlerde olmazsa olmaz çiçek alternatifi arasında yer alır. Bu çiçeklerin güzel kokularının hafızalarda yer etmesinin yanı sıra ‘’kusursuz sevgi’’ anlamını ifade ettiği bilinir. Her biri farklı anlamı taşıyan bu güzel çiçeklerin pek çok rengini bulmak ve kişisel zevkler doğrultusunda aranjman haline getirmek mümkündür. Sadakati temsil eden mor renk laleler ile güçlü bir aşkı temsil eden kırmızı laleler çok şık bir uyum içerisindedir. Ayrıca sarı lalelerin umutsuz aşkı, beyaz lalelerin ise karşı tarafa verdiğiniz değeri gösteren bir nişane olduğunu bilerek seçim yapmak işinizi kolaylaştıracaktır.

İçtenlik: Karanfiller

Samimiyet ve içten bir duyguyu çağrıştırarak sevdiklerinize unutulmaz bir çiçek hediye etmek istediğinizde karanfiller en doğru tercih olacaktır. Bu yüzden hediye etmek istediğiniz karanfillerden kocaman bir çiçek buketi yaptırarak, sevdiğiniz insana karşı olan saf duygularınızı ve bağlılığınızı gösterebilirsiniz. Kırmızı ve pembe karanfiller içten duygularınızı ortaya koymak konusunda son derece başarılı bir seçim olacaktır.

Sukulentler

Sağlık, dinçlik ve çıkarsız paylaşım duygularını ifade eden sukulentler, hediye edilebilecek çiçekler arasında en baş sıralarda yer alır. Dikensiz olan bu kaktüs çeşidini sevdiğiniz insana hediye ederek güzel ve samimi duygularınızı onunla paylaşabilirsiniz. Ayrıca estetik ve görsel anlamda tatmin edici bir duruşu olan sukulentlerin uzun ömürlü, bakımı kolay bir bitki olmasının avantajlarını sevdiklerinize sunarken, onlara sağlıklı ve sevgi dolu bir ömür dileyebilirsiniz.

Bleaves Floral Kalitesi Çiçek Tasarımlarıyla Ortaya Çıkıyor

Özel günlerde hayatınıza yer alan insanlara verdiğiniz değeri göstermenin en modası geçmeyen ve güzel yolu her zaman çiçeklerden geçmiştir. Bu güzel bitkileri kullanarak özel günlerine anlam katmak ve unutulmaz bir jeste imza atmak yalnızca zarif düşünceli insanların yapabileceği hoş bir jesttir.. Sevdiği insandan gelen çiçeklerin güzelliğinden etkilenmeyecek insan olmadığından, karşı tarafın çiçek zevkini göz önünde bulundurarak mis kokulu bir çiçek buketi oluşturabilir ve kalbinizdeki yeri ona bu sayede hatırlatabilirsiniz.

Birbirinden çeşitli çiçekler arasında seçim yaparken, çiçek modelleri arasından bir seçim yapmak kadar firma seçimi konusunda da titiz davranmak da fayda vardır. Özensiz şekilde hazırlanan bir çiçek ne kadar güzel olursa olsun, sevdiğiniz insana ulaştırıldığında beklediğiniz o müthiş sevilme ve değer görme duygusunun yarattığı etkiyi yaratmayacaktır. Bleaves Floral bu anlamda aradığınız üst düzey kalite standartlarına sahip çiçek modellerinin hepsini bir arada bulabileceğiniz son derece profesyonel bir firmadır. Özel günlerinize şık çiçeklerin mis kokusuyla eşlik eden firmamız için öncelikli olan daima müşteri memnuniyeti olduğundan, geniş çiçek modeli yelpazesi daima kalite ışığında sizlere sunulur. Sizde Bleaves Floral kalitesini tek tıkla yaşamak için web sitemize göz atabilir, kalbinizde özel yeri olan kişilere hediye edeceğiniz çiçeğin estetik duruşuyla farkınızı ortaya koyabilirsiniz.