Kapat

Farklı anlamları olan canlı çiçekler; en özel günlerde tercih edilen ve gören herkesi güzelliği ile etkileyen zarif bitkiler olarak karşınıza çıkar. Bitki dünyasının gözdesi olan canlı çiçek buketleri, e derinde yer alan samimi duyguları ifade etmek konusunda çok önemli bir yardımcıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gibi özel günlerde, kadınların hayatımızdaki yerinin fark edildiği ve onları mutlu etmek için narin çiçeklerin değerlendirildiği bir gün olarak kutlanır. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hangi çiçekler alınır sorusu, bu anlamlı günü kutlamak isteyen kişilerin kafasında soru işareti yaratır. Hayatınızdaki kadınlara yıllar boyu verdikleri emekler için adanan bir gün olduğundan, kadınlar gününe yakışır bir çiçek seçimi yapmak da fayda vardır.

claire-aranjman_yesil-vazo.jpg

Bu anlam yüklü günde, hem hayatınızda olduğu için onlara teşekkür etmek, hem de sevdiğiniz kadınları dünya emekçi kadınlar gününde mutlu etmek için, mis kokulu çiçekleri arasından bir seçim yaparak hoş bir sürprize imza atabilirsiniz. Kadınlar günü için birbirinden farklı çiçek modelleri arasından bir seçim yapmak, en az bir kadın kadar ayrıntılı düşünmeyi gerektirir. Bleaves Floral web sitesinde yer alan seçkin çiçek tasarımları, gören herkesi etkileyecek güzelliğe sahiptir.

Kadınlar Günü Çiçek Siparişi

Kadınlar gününün anlam ve önemin yakışır çiçekleri tercih edere, hayatınızda büyük emeği olan kadınlara minnet ve sevginizi yansıtmak için birçok farklı çiçek tasarımı ön plana çıkar.

Bu çiçekler şu şekilde sıralanabilir:

  • Kırmızı Güller: her özel günde ilk tercih edilen çiçek çeşidi olan kırmızı güller, 8 Mart kadınlar günü çiçekleri arasında en baştaki yerini korumaya devam eder. Görsel güzelliği ve hafızalara kazınan mis kokusu ile zerafetin simgesi olan bu çiçekler, özellikle hayatın içerisinde başarıdan başarıya koşan kadınlar için çok ideal bir seçimdir. Bununla birlikte kırmızı güllerle birlikte farklı tür ve renkte çiçeklerle bir araya getirilerek oluşturulan aranjmanlar, kadınların güzelliğini yansıtan bir ayna görevi görür,

 

  • Orkideler: Orkideler, özellikle 8 Mart çiçekler arasında çok beğenilen ve rağbet gören çiçek türü olarak ilgi çeker. Özel günlerin anlamını en şeffaf şekilde yansıtan orkideler, tutkulu ve asil kadınların olmazsa olmaz çiçeğidir. Pembe, mavi, beyaz ve turuncu gibi farklı renk seçenekleriyle her zevke hitap eden orkideleri kullanarak, hayatınızdaki tüm kadınlar için unutulmaz bir kadınlar günü jesti yapabilirsiniz,

 

  • Zambaklar: Zambakların bir diğer ismi ise lilyumdur. Mis kokusu ve kadınların asaletini temsil eden güzelliği ile özellikle gösteriş merakı olmayan, ancak güçlü yönü ve şıklığı ile çevresinde insanları kendisine hayran bırakmayı başaran, her zaman dimdik ayakta durabilen kadınları temsil eder. Hayatta verdiği mücadele içerisinde dik duruşuyla farklı bir yeri olan kadınlara, bir buket zambak çiçeği hediye etmek zarif bir hediye olacaktır,

 

  • Karanfiller: Dünya Kadınlar Günü denildiğinde, ilk akla gelen çiçekler her zaman karanfiller olmuştur. Pembe, beyaz, kırmızı, sarı gibi dikkat çeken renk seçenekleriyle sevgi ve cesareti yansıtan bir çiçek türüdür. Söz konusu olan bu ayrıcalıklı özelliklerin yanı sıra, hayata sımsıkı tutunan kadınlara benzeyen yönü ile karanfiller çok güzeldir. Bu yüzden 8 Mart çiçekleri olarak karanfillerin yeri hep ayrıdır. Kadınlar günü için genel olarak kırmızı ve beyaz karanfiller tercih edilse bile, içerisinde farklı renklerde karanfillerin bulunduğu özgün aranjmanlar ile kadınlar gününün anlamına yakışır bir hediye vermek mümkündür,

 

  • Saksı Çiçekleri: Yaşadığı yeri güzelleştirmek, elinin değdiği yerde büyüleyici bir etki yaratmak kadınlar için adeta bir görev gibidir. Bu konuda başarılı olan saksı çiçekleri ise en sık tercih edilen kadınlar günü çiçeğidir. Aynı zamanda hayatınızdaki kadına karşı sevgi ve minnet duygusunu en şık şekilde yansıtan saksı çiçekleri; bulunduğu her ortama çok hoş bir ambiyans kadar. Bir canlının büyüme serüvenine şahitlik etmeyi seven kadınlar için, sizden gelen çiçeğin büyüdüğüne yakından şahitlik etmek eşsiz bir deneyim olacaktır. Ev ve işyerinde konumlandırmak için çok uygun olan saksı çiçeklerinin bakımı ise son derece kolaydır. Saksı çiçeklerinin bu pozitif enerjisini kadınlar gününde avantaja çevirerek, hayatı seven kadınların enerjisini artırmak için zarif bir dokunuş yapabilirsiniz,

 

  • Vazoda Çiçek: Hayatınızdaki kadınlar hiç beklemedikleri bir anda, kadınlar günü konsepti ile mutlu etmek, canlı bir çiçeğin gölgesinde çok daha kolaydır. Her bakımdan fedakâr ve kendisini sevdiklerine adayan kadınlar, zaman zaman çevresinde bulunan insanlar tarafından motive edilmeye ihtiyaç duyar. Dolayısıyla onları mutlu ve özel hissettirmek için kadınlar gününde vazo çiçekleri ile şık bir jest unutulmaz olacaktır. Zarif bir vazo içerisinde yer alan farklı çiçek çeşitleri ile sevdiğiniz kadınların gönlünü fethedebilirsiniz. Özellikle Dünya Kadınlar Günü için oldukça uygun bir seçim olan vazoda çiçekler, şık görünümü ile kadınları etkileyen bir dekoratif unsurdur. Vazoda çiçek hediye ederek, en değer verdiğiniz kadınların yaşam alanlarınıza size ait bir dokunuş yapabilirsiniz,

 

  • Sukulent: Kadınlar günü için bir çiçek almak isteyenler, ne gibi bir çiçekle sevdiği kadınların hayatını güzelleştireceği konusunda kararsız kalır. Dünyanın en narin varlıkları olan kadınları mutlu etmenin en güzel yolu ise her zaman canlı çiçekler olmuştur. Değer verdiği kadınlara kendisini özel hissettirmek isteyen ince ruhlu kişiler için tercih edilebilir olan bir diğer seçenek ise sukulent çiçeğidir. Görünüşü ile klasik çiçeklerden çok farklı olan sukulentler, yaşam alanlarına ve ofis ortamına çok yakışır. Bu özel çiçek türünü kullanarak annenizi, eşinizi, kız arkadaşınızı ya da iş arkadaşlarınızı dünyanın en mutlu kadını yapabilirsiniz.

Kadınlar Günü Çiçekleri Bleaves Floral’da

Dünya Kadınlar Günü çiçekleri; sevdiğiniz kadınlar için aslında çok büyük bir anlam ifade eder. 8 Mart kadınlar Günü, kadınlar için diğer insanların yaşamındaki yerini tekrar fark ettiği bugünde, teşekkür edilmesi için bir fırsat olarak nitelendirilebilir. Kız kardeş, anne, abla, teyze ve hala gibi insan hayatında çok önemli yeri olan kadınları kutlamak için bu güzel günden daha iyi bir fırsat yoktur. Hayatın güzelliklerini ortaya çıkaran kadınlara atfedilen bu özel günde, akla ilk gelen ise mis kokulu taze çiçekler olmuştur.

Her an varlığı ile hayata anlam katan kadınlar, kadınlar gününde şık bir çiçek buketi sayesinde mutlu edilmeyi hak eder. Onlara teşekkür etmek için 8 Mart Kadınlar Gününü değerlendirmek ve teşekkür etmek için şık çiçek aranjmanlarının yanına minik hediyeler eklemek doğru bir tercih olabilir. Ayrıca bu çiçek buketlerinin üzerine eklenen duygu yüklü bir not, zarif ruhunuzu ortaya koyar.

Çiçek buketleri; söz konusu özel günleri kullanmak olduğunda ilk tercih edilen hediye alternatifidir. Dolayısıyla taze çiçeklerin yarattığı bu görsel güzelliğinden etkilenmeyecek insan yoktur. Gittiği ortama pozitif enerji katması ile bilinen çiçek buketleri, kalbinizde önemli bir yeri olan kadınların yüzünde kocaman gülümsemenin sebebi olmak için yeterlidir. Kadınlar Günü Çiçekleri; kadınlara sunulan bu özel günde çok güzel bir fırsat olarak mutlaka değerlendirilmelidir. Bu fırsatı avantaja çevirerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün anlam ve önemine yakışır şekilde tasarlanan çiçek aranjmanlarından faydalanabilirsiniz.

Kadınlar günü, zarafeti ile her insanın yaşamına dokunurken, ona verdiğiniz değeri ispat etmek için 8 Mart son derece uygundur. Kadınlar gününe yakışır çiçek tasarımları arasından bir seçim yapmadan önce, hangi firmadan alışveriş yapacağınıza karar vermeniz gerekir. Çiçek sektörü, son dönemde canlı çiçeklerin özel günlere yakışır ayrıcalıklarının daha fazla fark edilmesinden dolayı büyük bir rekabetin ortaya çıkmasına neden olmuştur. Bu rekabet, bazı durumlarda hizmet kalitesinin düşmesine neden olduğundan, her zaman üst düzey kalite standartlarında çiçek tasarımlarına imza atan firmalara yönelmek gerekir. Aksi takdirde hayatınızdaki kadına unutulmaz bir sürpriz yapmak isterken, hediye ettiğiniz canlı çiçeklerin beklentileri karşılamamasından kaynaklı mahcubiyet yaşayabilirsiniz.

Bu konuda beklenti odaklı olarak her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam eden Bleaves Floral, söz konusu kadınlar günü başta olmak üzere tüm özel günlerde sizi temsil etmek olduğunda, en seçkin çiçek buketlerine imza atan profesyonel bir firmadır. Geniş çiçek tasarımlarının yer aldığı Bleaves Floral web sitesinde, her zevke ve her bütçeye hitap eden birbirinden farklı çiçek modellerini bir arada bulmak mümkündür. Güvenli hizmet ve kolay alışveriş imkanı veren Bleaves Floral kalitesini deneyimlemek ve sevdiklerinize özel günlerde unutulmaz jestler yapmak için web sitemize göz atabilir, beğendiğiniz çiçek modellerini firmamızdan tek tıkla hemen satın alabilirsiniz.