Kapat

Kadınların en sevdiği çiçekler, özel günlerde değer verildiğini hatırlatan çok hoş bir jesttir. Birbirinden farklı çiçekleri hayatınızdaki kadına sunarak ona verdiğiniz sevgiyi mis kokulu çiçekler sayesinde ortaya koyabilirsiniz. Her kadın için çiçekler kuşkusuz ki çok sevilir ve özel günlerin olmazsa olmazı olarak kabul görür. Ancak tüm çiçeklerin kendi içerisinde barındırdığı duygular bambaşka olsa bile, her kadının diğer çiçeklerden daha fazla sevdiği bir canlı çiçek vardır.

kadinlarin-en-sevdigi-cicekler.jpg

Kadınların kendilerine hediye edilmesini en çok sevdiği hediyelerin başında birbirinden renkli çiçek buketleri gelir. Dolayısıyla beklenmedik anlarda sevdiği birinden gelen çiçeğin mutlu edemeyeceği kadın yok denecek kadar azdır. Her kadının favori çiçeği diğerinden farklı olduğundan, ev ya da işyerinde birçok kadının kendi zevkini yansıtan güzel çiçeklere yer verdiği görülür. Bu birbirinden dikkat çekici çiçeklerin her birinin özellikleri, rengi ve ismi farklı olsa da her kadının beğendiği çiçek onun yüzünde kocaman bir gülümsemenin sebebi olmak için yeterlidir.

Kadına hediye almak istediğinizde çeşitli hediye alternatifleri karşınıza çıkar. Ancak alınan hediye ne kadar şık ve özel olursa olsun, yanında kocaman bir çiçek buketi ile taçlandırılmadığında eksik kalır. O yüzden hayatınızda özel bir yeri olan kadınlar mutlu etmek ve özel günlerde ona verdiğiniz değeri canlı ve mis kokulu bir çiçeğine eşsiz güzelliği gölgesinde ispat etmek için Bleaves Floral’da yer alan mis kokulu çiçekleri tercih edebilirsiniz.

Kadınlar kendilerine beklenmedik anlarda çiçek alan kişileri kalbinin en özel yerine koyar. Çok mutlu eden çiçeklerin türleri farklılık gösterse bile, genellikle görenleri etkileyici güzelliği ile büyüleyen çiçek modelleri başlıca şu şekilde sıralanabilir:

Kırmızı Güzellerin Tutkusu

Kadınlar genel olarak romantik bir anlam barındıran gülleri çok sever ve dolayısıyla arasında duygusal bir bağın başlangıcı olan kişiden gül aldığında yüzü gülecektir. Asil duruşu ve etkileyici rengi ile kırmızı güller, birçok kadının özel gün tercihidir. Romantik dokusuyla gören kadını sevindiren kırmızı güller, özellikle çiftler arasında hediye olarak en fazla değerlendirilen seçenek olarak karşınıza çıkar. Geçmiş yıllardan bugüne kadar bakıldığında, birbirine karşı çok özel duygular besleyen çiftler arasında kırmızı güller hiçbir zaman popülerliğini kaybetmemiştir. Özellikle de tek bir dal şeklinde sunulan kırmızı güller, romantik akşam yemeklerinde sevilen kadına hediye edildiğinde romantik kişiliği ön plana çıkarmak mümkün hale gelir. Normal arkadaş ilişkilerinde de tercih edilebilen kırmızı güller genellikle tutku ve aşkı ön plana çıkaran yönüyle bilindiği için en çok özel ilişkilerde tercih edildiği söylenebilir.

Kadınların tutkuyu ve zarafeti yansıtan kırmızı güllerden etkilenen yönü, onların daha sık bir şekilde kırmızı gül almak istemesiyle dikkat çeker hale gelmiştir. Ayrıca bu kadınların ev dekorasyonunda masada kırmızı güllerin durmasından da hoşlandığı görülür. Ev ve işyerlerinin birçok alanında konumlandırılabilen kırmızı güller kadınların vazgeçilmezi olmakla kalmayıp, bulunduğu ortamın havasını tamamen değiştirmek konusunda oldukça başarılıdır.

Papatyaların Masumiyeti

Papatyalar, masum duyguların en güzel temsilcisi olarak bilinen çiçekler olarak gören herkesi etkileyen güzelliğini uzun yıllardan beri korumaya devam eder. Birçok kadının vazgeçilmezi olan ve sempatisini kazanmayı başaran papatyalar, özellikle de bahar mevsimin geldiğini haber verir. Naif görünümü ile insanları mutlu etmeyi başaran ve bazı durumlarda kişilerin umutlanmasına neden olan papatyaların pozitif etkisi altına girmek çok kolaydır. Çok daha insancıl duygulara hitap eden papatyalar, bu özellikleri sayesinde çok romantik bulunmasa bile beyaz renklere sahip olması ve masum duruşu daha çok sevgi gerçek duyguları temsil etmesini sağlar. Bazı kadınlar için özel günün anlamı ne olursa olsun, papatyaların bu yönlerinden vazgeçmek hiç kolay değildir. Daha iç açıcı ve günlük bir görünümü olması, papatyaların güller kadar klasik olmamasını sağlar. Yani bu güzel çiçekler genellikle ciddi duyguları ve asaleti içerisinde barındırmaz. Daha fazla samimiyet ve gerçek duyguların içerisinde barınabileceği papatyalar, bu duyguları karşısındaki kadına yansıtmak isteyenler için çok önemli bir alternatiftir.

Orkide Zarifliği

Orkideler, kadınların vazgeçemediği çiçekler arasında yer alırken, birçok kadının evinde orkidelere yer verdiği görülür. Özellikle yeni bir iş yerinde ya da yeni bir ortamda kadınlara hediye edilen orkideler yeni başlangıçların en güzel simgesi olmaya devam eder. Bu nedenle orkidelerin ifade ettiği anlamlar göz önünde bulundurulduğunda, daha çok karşısındaki kadının özel günlerini kutlamak için verilen bir çiçek türü olduğu söylenebilir. Ancak bazı kadınların orkidelere olan sevgisinin daha derin bir anlam içerdiği ve bundan dolayı karşısındaki kişiden orkide hediye aldığında çok daha mutlu olduğu söylenebilir. Orkideler üzerinden çok uzun yıllar geçmiş olsa bile en çok tercih edilen ve çiçek satış noktalarının en fazla rağbet gören çiçek modeli olduğu görülmüştür.

Beyaz Güllerin Saflığı ve Temizliği

Beyaz güller, sahip olduğu renk dolayısıyla zarif ve temiz duyguları yansıtan en önemli çiçek çeşitlerinden birisi olarak kadınların kalbini kazanmak için en doğru seçimdir. Hayatınızdaki kadına duyulan arzu ve aynı zamanda ona karşı beslenen en masum duyguları simgeleyen beyaz güller aslında bir o kadar da gösterişli çiçeklerdir. Bu özellikleri sayesinde beyaz güller tam olarak kadınlar çiçeğidir. Beyaz olması aslında saf duyguları temsil etse bile, bu çiçeklerin aslında bir gül olması tutku ve romantik duygularla arasında önemli bir ilişki kurulmasına neden olmuştur. Bu özellikleri ile beyaz güller masumiyeti ve zarafeti aynı anda temsil eden yönleri itibariyle çiçek almaktan hoşlanan kadınların vazgeçilmez çiçeği olarak yerini almıştır. Son yıllarda kırmızı güllerin tutkuyu yansıtan yönü hala çok sevilmeye devam ediyor olsa bile, bazı kesimlerin beyaz güllere olan isteğinin arttığı görülmüştür. Bu nedenle şeffaf yönü ön plana çıkan ve tam anlamıyla asil duyguları ifade eden bir çiçek olan beyaz güller, sevdiğiniz kadını mutlu etmek için çok doğru bir seçimdir.

Saksı Çiçekleri

Kadınlar, anneliği ile ön plana çıkan ve bu özelliği sayesinde aslında bir canlıya hayat vermenin insana verdiği o hazzı en çok farkında olan kişilerdir. Bu yüzden kadınlar için bir çiçeği büyütmek ve onun gelişimine yakından şahitlik etmek, yeni doğmuş ve ona muhtaç olan masum bir bebeğe hayat vermeye benzer. O çiçeğin her gün gelişimini izlemek, büyümesi için bir nevi ona hayat vermek kadınları çok fazla tatmin eder ve onları mutlu eden bir seçenek olarak saksı çiçeklerinin ön plana çıkmasına neden olur. Yaşam alanlarını güzelleştiren, bulunduğu ortamın enerjisini kısa süre içerisinde değiştiren ve son derece uzun ömürlü bir yapısı bulunan saksı çiçeklerinin yeri kadınlar için çok başkadır. Kadınlar sevgiyle büyüttüğü saksı çiçeklerini adeta bir evlat gibi benimserken, onları büyük bir özveriyle büyütür. Bu yüzden saksı çiçeklerini kadınlara çiçek hediye etmek istediğinizde değerlendirilmesinde fayda vardır. Sevdiğiniz kadına uzun ömürlü ve anlam dolu bir hediye alarak, o çiçeğin büyüdüğünü izlerken her an ona kendinizi hatırlatma imkânı yakalayabilirsiniz.

Lale Devri

Lale tasarımları, bir devre adını vermiş ve şarkılara konu olmuş bu çiçeklerin kadınları mutlu ettiğini ispat eden bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Sevgilinize, annenize, kız kardeşinize dilediğiniz her kadına armağan edebileceğiniz lalelerin temsil ettiği içtenlik ve gerçek sevgiyi ifade etmesi, özel günlerde kusursuz bir hediye seçeneği olarak hayatınızdaki özel kadınların kalbini kazanmanızı sağlayacaktır. En içten duygularla bağlı olduğunuz kadınlara birbirinden farklı renkleri olan lale seçeneklerini sunarak onlara verdiğiniz değeri bu sayede ispat edebilirsiniz.

Kadınlara Uygun Çiçek Türleri Bleaves Floral’da

Canlı çiçekler, varlığı ile kadınların kalbine ve ruhuna dokunan farklı anlamları, hikâyeleri ile kadın yaşamında güzel hisler uyandıran seçeneklerdir. İnsan hayatında yeri çok önemli ve büyük olan kadınlara hediye almak istediğinde ilk akla gelen seçenekler doğal olarak her zaman çiçekler olmuştur. Çevrenizde bulunan çok değerli kadınlara bir hediye almak istediğinizde, onun ruhuna hitap eden çiçekler ile kadınların değişken ruh haline hitap eden birbirinden farklı ve özel çiçek seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz, şefkatli, güçlü ve sevgi dolu kalbiyle hayatınıza anlam katan her kadına, hayatınıza kattığı bu güzellikleri mis kokulu bir çiçeğin gölgesinde iade ederek minnet duygusunu ifade edebilirsiniz.

Kadınlar için çiçek alternatiflerine göz atmak istediğinizde, firma seçimine de çok dikkat etmeniz gerekir. Görüntüsü ile dikkat çeken çiçekler, kaliteli ve şık bir şekilde buket haline getirilmediği taktirde karşınızdaki kadında hayal ettiğiniz o etkiyi yaratmak mümkün olmayacaktır. Bleaevs Floral bu konuda üst düzey kalite standartlarında çiçek modellerini bir arada bulabileceğiniz ve kadınlara sunarken onların zarif ruhuna atıf yapabileceğiniz birbirinden çeşitli çiçek tasarımlarını sizlere sunar.

Uzun yıllara dayanan çalışma tecrübesi ve özel günlere anlam katmayı hedefleyen çalışma prensibi ile firmamız için öncelikli olan kalite ile mutluluk yaymaktır. Geniş ürün seçeneklerinin yer aldığı Bleaves Floral web sitesinde sevdiklerinizin ruhuna hitap eden, zarif yönünüzü onlara göstermenizi sağlayacak çiçek modellerine göz atabilirsiniz. Ayrıcalıklı çiçek tasarımları ile özel günlere anlam katmak ve sevdiklerinizin yüzündeki samimi bir gülümsemenin sebebi olmak Bleaves Floral ile artık çok daha kolay.