Kapat

Çok özel bir gün olan nikâha hangi çiçekler gönderilir sorusu, düğün çiçekleri arasından hangi çiçek aranjmanlarının zevkinize uygun olduğuna bağlı olarak değişiklik gösterir. Sevdikleriniz için anlamlı olan mutlu günlerin olmazsa olmazı olan nikâh çiçekleri ile jest yapmak istediğinizde birçok farklı tasarım arasından seçim yapabilirsiniz. Farklı çiçek çeşitleriyle nikâh merasimine anlam katmak ve renklendirmek için birbirinden güzel düğün çiçekleri için Bleaves Floral çiçek tasarımlarını tercih edebilirsiniz.

nikaha-hangi-cicekler-gonderilir.jpg

Bir ömür beraber yol almak için ‘’evet’’ diyen sevdiklerinizin ve arkadaşlarınızın bu en özel gününde yanlarında olmadığınızda, bu sevince ortak olmanın en zarif yolu her zaman canlı çiçeklerden geçer. Tercih edebileceğiniz mis kokulu taze düğün çiçeklerini yolladığınızda, diğer yandan onlara zarif kişiliğinizi de göstermiş olursunuz. Yakınlarınıza hayatlarını birleştirdikleri o özel anda varlığını hatırlatmak, renkleri ve kokusu ile etkileyici Bleaves Floral çiçek tasarımlarıyla mümkündür. Sonsuz bir mutluluğa adım atan taze çiftlerin bu mutluluğuna ortak olmak nikâh ve düğün çiçekleri sayesinde artık çok daha kolaydır. İçerisinde her zevke ve her kesime hitap eden çiçek modellerin bulunduğu geniş yelpazeye göz atarak, bu güzel bitkileri şık bir çiçek aranjmanı haline getirerek dünya evine giren sevdiklerinizin yüzünü güldürebilir ve onlara verdiğiniz değeri bu zarif yolla ispat edebilirsiniz.

Birbirini seven çiftlerin hayatını birleştirmeye karar vermelerinin ardından düzenlenen nikâh ve düğün merasimleri, şık çiçek aranjmanları ile taçlandırılmayı hak eder. En mutlu gün olarak nitelendirilen bu unutulmaz günde, kim sevdiklerinin yanında olmak istemez ki? Ancak bazı zamanlarda ortaya çıkan beklenmedik gelişmeler, en özel anlarında sevdiklerinizin yanında olmak konusunda engel teşkil eder. Özel anlarında onların yanında bizzat olma fırsatınız olmasa bile, sizleri arasında görmek isteyen sevdiklerinizin mutluluklarını en içten duygularla paylaştığınızı göstermek için onlara canlı çiçeklerin eşsiz güzelliğini sunabilirsiniz. Canlı çiçekler, doğal olmaları ve ortama enerji katan özellikleri sayesinde, dikkat çeken sunumlarla birlikte gören herkesi büyüleyecek en ideal seçenektir.

Düğüne Hangi Çiçek Gönderilir?

Düğün ve nikâh merasimleri için kırmızı güller, lilyumlar ve gerbera gibi seçenekler oldukça uygundur. Sevdiklerinize, onları bu en mutlu günlerinde düşündüğünüzün ve yanında olduğunuzun bir ifadesi olan minik bir kartla her zaman yanında olduğunu onlara hatırlatabilirsiniz. Ayrıca orkide, karanfil, gül gibi birçok çiçek modeli ile saksıda, ayaklı ya da vazoda modellere sahip çiçek aranjmanlarını nikâh törenlerine göndererek ince düşünceli yönünüzü ortaya koyabilirsiniz. Eğer nikâh çiçeği olarak aranjmanları tercih etmek istemiyorsanız, dilerseniz tek bir çiçek modelinin bulunduğu özel tasarımlara da yönelebilirsiniz.

Çiçek göndermek her ne kadar çok basit bir iş gibi bilinse bile, aslında özel günleri taçlandırmak için bir çiçek seçimi yapmak son derece özen gerektiren bir detaydır. Özellikle katılamadığınız özel günler için sizi temsil eden Bleaves Floral çiçeklerini sizin adınıza en hızlı ve güvenilir şekilde teslim eder. Geçmiş yıllardan bu güne kadar düğün, nikâh gibi özel günlerde çiçek siparişi olarak çelenk tasarımlarına öncelik verilse bile, günümüzde yavaş yavaş bu alışkanlığın azaldığını ve çelenklerin yerini farklı modellere bırakmaya başladığı söylenebilir. Buna bağlı olarak daha modern tasarımı bulunan, vazo gibi farklı materyaller içinde özenli ve şık bir şekilde aranjman haline getirilen çiçek modelleri çok daha kullanışlı bir seçenek olarak değerlendirilir. Bu yüzden çelenk gibi taşınması zor olan ve özellikle de nikâh ve düğün sonrası ev ortamında muhafaza edilmesi mümkün olmayan çiçek modelleri yerine, ev ortamının havasını bile birden bire değiştirebilecek olan vazo çiçeklerini tercih edebilirsiniz.

Ancak vazo yerine daha farklı ve ilgi çekici bir model düşünüyorsanız, nikâh çiçekleri için kutuda tasarımlar tam size göredir. Kutuda çiçekler son dönemin en fazla tercih edilen modelleri olmasının yanı sıra, en özel ve en güzel anıları daha anlamlı hale getirme özelliği vardır. Bleaves Floral’da tercih edeceğiniz nikâh çiçekleri ise sadece bu seçeneklerle sınırlı değildir. Göz kamaştırıcı ve rengârenk tonları ile nikâh ve düğün çiçek aranjmanlarımız çok başarılı bir seçenektir. Ancak göndereceğiniz yerde bu çiçek aranjmanları, genel olarak masa üzerine konumlandırılır. Bundan dolayı da diğer çiçeklerle kıyaslandığında daha kısa ömürlü olabileceklerini söylemekte fayda vardır. Bu tarz çiçekleri en kısa süre içerisinde bir vazoya yerleştirmek, canlılığını daha uzun süre korumasını sağlayacaktır.

Nikâh ve düğün çiçekleri gönderirken, aynı zamanda mevsim şartlarını da göz önünde bulundurmak gerekir. Mevsimin en güzel ve en zarif çiçeklerini tercih ederek, kişiliğinizin farkını bu şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bununla birlikte nikâh ve düğün gibi çiftlerin hayatını birleştirdiği o unutulmaz günde beyaz renkli çiçeklerin her zaman için çok şık ve asil bir duruş sergilediğini bilmekte fayda vardır. Beyaz çiçekler söz konusu olduğunda asaletin ve zarif görünümün simgesi haline gelen orkideler bu anlamda nikâh çiçeği göndermek isteyen kişiler için olmazsa olmazdır.

Nikah Çiçekleri ile Özel Anlara Anlam Katın

Düğün ve nikâh gibi özel günlerde sevdiklerinize çiçek göndererek onlara varlığınızı hatırlatmak istediğinizde, çiçek gönderimi yapacağınız alanın genel konseptini göz önünde bulundurmak çok önemlidir. Örnek vermek gerekirse kır çiçeği düğünü için gönderilecek olan çiçekler ve salon düğünü için gönderilecek çiçekler birbirinden tamamen farklıdır. Kapalı bir salonda yapılması planlanan nikâh merasimi için kırmızı güller oldukça uygun bir tercih olabilirken, kır düğünü için ise orkideleri tercih edebilirsiniz. Hatta orkidelerin arasına antoryum serpiştirerek inanılmaz bir görüntü oluşturmak seçenekler arasında yer alır. Ayrıca bu seçenekleri vazo konseptine uyarlayarak daha zarif bir hale getirebilirsiniz.

Bir nikâha katılacakken son anda işiniz çıktıysa, katılmanın mümkün olmadığı zamanlarda ayaklı tasarımlara sahip çiçekleri gönderebilirsiniz. Bu tasarımlarda kırmızı, beyaz, pembe gibi renk seçeneklerine sahip modelleri tercih ederek şık bir hediyeye imza atabilirsiniz. Her çiçeğin bir anlamı olduğunu bilmek, özel günlerde seçim yaparken yardımcı olur. Örnek vermek gerekirse gerbera, he bereket hem de mutluluğun bir simgesi olarak kabul edilir. Bu nedenle nikâh davetleri için gerberalar son derece uygun bir seçimdir. Eğer sizin için bir seçenek olarak gösterişli olması ön planda olan bir kriter olduğunda ise kırmızı güllerin ağırlıklı olduğu çiçek aranjmanlarına göz atabilirsiniz.

Nikâh çiçekleri, kır düğünü ya da samimi ve sıcak bir aile düğünü için istiyorsanız çok fazla gösterişli olmayan sade modellere yönelebilirsiniz. Genel olarak kır düğünleri için rengârenk çiçek modellerinin bir araya geldiği ve çok fazla abartıya kaçmayan şık seçimler yapılabilir. Buna bağlı olarak daha çok soft renk seçeneklerinin ağırlıklı olduğu modelleri alternatif bir seçenek olarak değerlendirebilirsiniz. Mor, pembe ve beyaz gibi orkide seçenekleri de bu noktada kurtarıcı görevi görecektir.

Nikâh Çiçekleri İçin Bleaves Floral Kalitesi

Nikâh ve düğün gibi organizasyonlara göndereceğiniz, özel günleri unutulmaz hale getiren çiçekler için Bleaves Floral her an yanınızda olmaya devam ediyor. Sevdikleriniz için en özel günlerde hazırlanan, özel günlere anlam katacak ve gereken değeri verdiğinizi gösterecek olan birbirinden şık tasarımlar arasından zevkinize en uygun seçimleri yapabilirsiniz.

Geniş çiçek tasarımlarının yer aldığı Bleaves Floral web sitesine göz atarak, günün anlam ve önemine, kişisel zevkinize ve ortamın genel konseptine uygun seçimler yapabilirsiniz. Bleaves Floral söz konusu canlı çiçeklerin ifade ettiği sevgi dili olduğunda, en özel ve seçkin tasarımları size sunan profesyonel bir firma olarak karşınıza çıkar. Uzun yıllardan bu yana çiçek sektöründe verdiği nitelikli hizmetlerle rakiplerinden bir adım öne çıkmayı başaran firmamız için öncelikli olan daima müşteri memnuniyeti oluşturmak ve sevdiklerinizin yüzünde kocaman bir gülümsemenin sebebi olmaktır.

Özel günler, özel kutlamaları ve çok zarif jestlerle taçlandırılmayı hak eder. Bu anlamda hoş bir hediye seçeneği olan çiçeklerde faydalanmak için hangi firmayı tercih ettiğiniz de çok önemlidir. Aksi takdirde özensiz ya da beklentilerinizi karşılamayan çiçekler ile sevdiklerinize karşı mahcubiyet yaşamak kaçınılmazdır. Bleaves Floral, rengârenk farklı çiçeklerle çiçek severleri buluştururken, kaliteye ve güvenilir hizmete öncelik verir. Her çiçeğin farklı bir anlam ifade ettiğini bilen firmamızdan çiçek siparişi vermeden önce, alanında uzman ekibimizden hangi çiçeğin ne anlam ifade ettiğini öğrenerek buna uygun seçeneklere yönelebilirsiniz.

Sevgi dilini yansıtırken kaliteden, özgün çiçek aranjmanı tasarımlarıyla özel günlere anlam katmaktan vazgeçmeyen Bleaves Floral kalitesini deneyimlemek için web sitemize göz atabilir ve ayrıcalıklı fiyat seçenekleriyle dikkat çeken çiçek aranjmanlarını satın alabilirsiniz. Bleaves Floral, çiçeklerin eşsiz güzelliği sayesinde en özel günlerinize anlam katmaya ve farkını ortaya koymaya devam ediyor.