Kapat

Ofis bitkileri ortamın havasını değiştirme adına tercih edilmektedir. Kaliteli ürün seçenekleri ile dekorasyon alanında da farklılık yaratmak mümkündür. Blaves Floral ürün yelpazesi içerisinde birbirinden farklı ofis bitkisi yer almaktadır. Havayı temizleme özelliği bulunan bu bitkiler aynı zamanda dekor amacı ile de tercih edilmektedir. Saksı bitkileri uzun süre dayanıklılığı olan çiçek çeşitlerinden biridir.

ofise-hangi-cicek-alinir.jpg

Tüm bu ofis ürünlerini Blaves Floral adresi üzerinden tercih edebilirsiniz. Yeni nesil ürün çeşitleri ile beraber ortama daha fazla temiz hava akışı sağlanmaktadır. Dekor ve hava temizleme özelliği olan bu bitkilerden çok sayıda almak oksijen solunumu da arttırmaktadır. Ofis çiçeği olarak bambu en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Bambu tercih edilenlerin arasında en dayanıklı ürün olma özelliği de taşımaktadır.

Birbirinden şık şekilde hazırlanan çiçek aranjmanları ve ofis çiçekleri ortamın havasını yenilemeye yardımcı olur. Güneş ışığı istemeyen niteliklerde çiçek satın alınması da yetiştirilmesini daha kolay hale getirmektedir. Bakımı kolay bitkiler en çok ofis içerisinde tercih edilmektedir. Bambu bu bitkiler arasında yer alıyor.

Para Ağacı Bitkisi

Para ağacı bitkisi ortamın havasını tazelemeye yardımcı olan ve en dekoratif bitki çeşitlerinden biridir. Özellikle ofis ortamlarında yetiştirilen bu para ağacı dekorasyonu da iç açıcı hale getirmektedir. Para ağacı bitkisini tercih eden kişiler ortamın dağınık görünümünü de ortadan kaldırmaktadır. Çiçek türleri arasında en pratik yetiştirilen bitkilerden biridir.

Blaves Floral üzerinden sipariş edilen bitki hemen teslim edilmektedir. Aynı zamanda ürünlerin bakım şekilleri de detaylı anlatılmaktadır. Ofis ortamında kullanıma uygun olan bu bitkiler görünümü ve yetiştirme tarzı ile avantaj sağlamaktadır. Ofis bitkileri hem küçük yapıda hem de büyük yapıda olan ürünlerden oluşturmaktadır.

Güncel ürün seçenekleri Blaves Floral içerisinde yer almaktadır. Birbirinden farklı görünüme sahip olan bu bitkiler ortamın ışığına uygun olarak satın alınmaktadır. Güneş istemeyen bitki çeşitlerinden biri olan para bitkisi görünümü ile de dekoratif şekilde tercih edilmektedir.

Para bitkisi hem masa üzerinde hem de yerde saksı içerisinde yetiştirilen ürünlerden biridir. Su miktarı ve güneş miktarı ofis içerisinde yetiştirilmeye uygundur. Canlı ofis bitkileri arasında en sevilen ürünler arasına girmektedir.

Büyük Ofis Bitki Çeşitleri

Ofis bitkileri genel olarak büyük formda tercih edilmektedir. Ortamı daha şık ve modern görünüme sokan bu ürünler hem iç açıcı görünüme sahip hem de havayı temizlemektedir. Çalışma ortamı içerisinde dikkat dağıtmayan ürünlerden biridir. Üstelik ergonomik olmayan alanlarda bile yetiştirilen ürünler arasına girmektedir.

Odaklanmayı kolay hale getiren büyük form çiçekler ortamı daha canlı göstermektedir. Büyük saksılar içerisinde yer alan bu bitkiler solunum yollarını da açmaktadır. Işık yetersizliğinin olduğu alanlarda bile güzel bir şekilde yetişmeye büyümeye devam etmektedir.

Devetabanı İle Ofis İçi Bitki Kullanımı

Devetabanı en sevilen ofis masa üstü bitkilerinden biridir. Güzel görünümü ile dekoratif açıdan da ürün satın almak isteyenler devetabanını tercih etmektedir. Devetabanı zaman içerisinde büyüme gösteren bitkilerdendir. Hem evde hem de ofis içerisinde yetişen bu bitki çok fazla su ve güneş istemeyen bitkiler arasındadır.

Çok fazla sulama ihtiyacı olmayan bu bitkilerin yetişmesi de kısa süre almaktadır. Çiçek açmayan bitkilerden biridir. Estetik görünümü sayesinde ortama modern bir hava da katmaktadır. Görsellik üzerine bitki almak isteyenler devetabanını tercih etmektedir.

manola-aranjman-1.jpg

Barış Zambağı İle Hava Temizleyici Ofis Bitkileri

Barış zambağı ofis için satın alınabilecek en doğru bitkilerden biridir. Özellikle bitki araştırması yapan kişiler Blaves Floral üzerinden bu bitkiyi satın almaktadır. Ofis ortamlarında yetişmesi ideal olan bitki çeşitleri arasına girmektedir. Barış zambağı estetik görünümü ile kişilerin severek tercih ettiği bitkidir. Yılda iki defa çiçek açmaktadır.

Bu sayede daha sevilen ve nadir görülen bitkilerden biri olma özelliği taşımaktadır. Yeşil bitki çeşitlerinden biri olan barış zambağı beyaz renk çiçekler açmaktadır. Düşük sıcaklıklarda ve güneşsiz ortamlarda bile güzel bir şekilde yetişme göstermektedir.

Dayanıklı Ofis Bitki Çeşitleri

Dayanıklı ofis bitki çeşitleri genellikle büyük saksı bitkilerinden oluşmaktadır. Devetabanı ise masa üzeri için tercih edilen ve zamanla büyüyen bitki grubu içerisinde yer almaktadır. Ortamın ışığına uyum sağlayan bu bitkiler görünüm açısından da dekoru estetik hale getirmektedir.

Dayanıklılığı ile bilinen barış zambağı ve kaktüs çeşitleri de her ortama uyum sağlamaktadır. Blaves Floral ürün portföyü içerisinde yer alan tüm bitkiler yüksek seviyede dayanıklılık sunmaktadır. Canlı bitkilerin her biri su ve güneş bakımından kolay yetiştirilebilen ürünler olarak bilinir.

Ortamın Havasını Tazeleyen Ofis Bitkileri

Ortamın havasını tazeleyen ofis bitkilerinden biri yılbaşı bitkisidir. Özellikle yılbaşı zamanı çiçek açan bu bitkinin uğur getirdiğine inanılmaktadır. Şık duruşu ve güzelliği ile göz kamaştırmaktadır. Ortamın havasını tazelemeye ve temizlemeye yardımcı olmaktadır.

Son zamanların en popüler ve beğenilen bitki çeşitlerinden biridir. Telgraf çiçeği de temiz hava solunmasına yardımcı olan ürünler arasındadır. Solma yapmayan bu çiçekler ofis için de uygun bitkilerdir. Ortamın görünümünü ve havasını tazelemeye yardımcı olan bu bitkilerin tamamı Blaves Floral içerisinde yer almaktadır.

Ofis İçin Uygun Saksı Bitkileri

Sağlıklı bir ortamda çalışmak isteyenler için birbirinden farklı bitki çeşidi bulunmaktadır. Bitkilerin tamamı görselliği ile estetik görünüm sunarken kullanım alanı bakımından da havayı temizlemektedir. Blaves Floral ürünlerinin tamamı ofis içerisinde dayanıklılık gösteren ürünlerdir.

Aynı zamanda ofisin sıkıcı görünümünü de canlandırmaya yardımcı olmaktadır. Yeşil severler için yılbaşı çiçeği ve telgraf çiçeği sık tercih edilenler arasındadır. Ofisi canlandırmaya ve açmaya yardımcı olan bu yeşil yapraklı bitkiler fotosentez ile oksijeni yenilemeye yardımcı olmakla görevlidir.

Ortamın Havasını Yenileyen Areka Bitkisi

Ortamın havasını yenileyen areka bitkisi olarak bilinen areka palmiyesi insanın sağlığını olumlu yönde etkilemektedir. Temiz hava solumak isteyenler için ideal bitki türlerinden biridir. Hava kirliliğini önlemekle görevli olan bu bitki aynı zamanda sağlıklı bir şekilde ofis içerisinde yetiştirilmektedir.

Haftada iki kere su verilmesi yeterlidir. Saksı içerisinde yetişen bu bitki zamanla büyüme göstererek daha geniş formlu bir saksıya alınmaktadır. Soğuk havalarda bile dayanıklılığı oldukça yüksektir. Havayı temizlemekle görevli olan areka bitkisi ofis ortamlarında uzun süre canlı kalmaktadır.

Dekoratif Özelliği Bulunan Ficus Bitkisi

Dekoratif özelliği bulunan ficus bitkisi saksı içerisine yetiştirilen ağaç tipli ürünlerden biridir. Gövdesi en dikkat çekilen yerlerden biridir. Ani hava değişikliklerinde olumsuz etkilenen bu bitki ofis içerisinde yetiştirilmeye uygundur.

Aynı zamanda rüzgardan korunaklı bir alanda daha iyi yetişmektedir. Klima ve benzeri sıcaklık veren alanlardan uzak tutulmamaktadır. Görünümü ile muhteşem bir göz zevki yaşatmaktadır. Ofisi süslemek isteyen kişiler genel olarak bu ficus bitkisini tercih etmektedir.

Kapalı Ortamda Çiçek Açan Ofis Bitkileri

Kapalı ortamlarda bile çiçek açma özelliği bulunan kokulu bitkiler en sevilen ürünler arasına girmektedir. Blaves Floral içerisinde bulunan bu bitkiler çiçek açan ve ortamı daha canlı hale getiren bitkilerdir. Küçük saksılar içerisinde yetişen bu çiçekler masa üstü için uygundur. Kendisini iyi hissetmek isteyenler bu birbirinden farklı çiçek açan bitkiyi tercih etmektedir.