Kapat

Sizin için özel olan aşık olduğunuz ve hayatınızı paylaşacağınız partnerinize, sevginizi gösterme nin yanı sıra ona hediyeler alarak da onu mutlu etmek isteyebilirsiniz. Bu noktada size eşlik edecek olan muazzam çiçekler, sevdiklerinize onları oldukça değerli ve özel hissettirecektir. Özel günlerde partnerinizi mutlu edecek yüzünde gülümsemeye sebep olacak olan bu çiçekler, unutulmaz anılara eşlik edecek sizin için özel bir anlam ifade eden sevdiğinize karşı olan duygularınızı, ona en doğru şekilde ifade etmenizi sağlayacaktır.

romantik-cicek-notlari.jpg

Sevdiklerinizin özel günler dışında da mutluluk kaynağı olmak istediğinizde, bu eşsiz canlılar yanınızda olacaktır. Şık çiçeklerden hazırlanmış gösterişli buketler ve aranjmanlar karşınızdaki kişiye benim için özel ve önemlisin demenin, en güzel yollarından biridir. Zarafeti temsil eden çiçeklerle sürpriz yaptığınız partnerinize, bu çiçeklere eşlik edecek olan çiçek notlarıyla da sonsuza dek yanındayım mesajı verebilir, onların yüzünde gülümsemeye sebep olabilirsiniz.

Çiçek notları duygularınızı daha net ve anlaşılır şekilde, karşı tarafa iletecek ve sevdiğiniz ve sizin için özel olan kişiyle aranızdaki bağın daha fazla kuvvetlenmesini sağlayacaktır.Romantik çiçek notları karşınızdaki kişiyi mutlu etmenin yanı sıra ona olan sevginizle onurlanmasına da sebep olacaktır. Güzel ve iyi şekilde duygularınızın yazıldığı çiçek notları, seni seviyorum demenin de en bilindik yollarından biridir. Sevdikleriniz için tercih ettiğiniz çiçeklere yazılabilecek, bazı romantik notlara örnek olarak;

  • İyiki varsın,her zaman mutlu ol yanımda ol…
  • Yanında olduğum, yanımda olduğun daha nice yıllara…
  • Şu an yüzünde gülümsemeye sebep olabildiysem,dünyanın en mutlu insanıyım.Seni her zaman mutlu etmeye devam edeceğim…

verilebilir. Bu ve bunun gibi çiçeklere eşlik edecek notlar ile sevdiklerinizi mutlu edebilir ve onların yüzündeki gülümseme ile sizde huzur dolabilirsiniz.

Sevgiliye Çiçek Notları

İnsanların çiçek notları yazarken, büyük bir özen ve çaba gösterdiği bilinmektedir. Çünkü sevdik lerinize iyi bir not hazırlamak,onları mutlu etmek için oldukça önemlidir. Burada öncelikli dikkat edilmesi gereken nokta ise sevdiğinizi mutlu etmeyi başarabilmenizdir. Çünkü aşık olduğunuz kişi mutlu etmek, sizin de mutlu olmanızı sağlar.

Belki de hayatınızda her daim var olacak olan sevgilinize hazırladığınız notlarda, kesinlikle sami mi olmak önemli bir kriterdir. Bu durum sevgilinizin özel hissetmesini sağlar. Aynı zamanda samimi bir şekilde yazılan notlar, sevgilinizin hoşnut olmasını sağlayacaktır.Sevgililer günü sevgiliniz ile aranızdaki kutlanmaya değer, özel günlerden biridir.Tüm sevgililer bu günü özel ve güzel geçirmek ister. Sevgililer gününde en çok tercih edilen hediyeler arasında yer alan çiçeklerin yanında yazılan anlamlı bir not,bu özel günün daha da anlamlı bir hale gelmesini sağlar.

Tabiki sevgilinize doğum günü,tanışma yıldönümü gibi özel günlerde tercih ettiğiniz çiçeklerin yanında yazacağınız ve duygularınızı en doğru şekilde ifade edebileceğiniz notlarda, onların kendi lerini değerli hissetmelerini sağlayacaktır. Aşağıda sevgilinize çiçekler eşliğinde yazabileceğiniz notlar hakkında birkaç öneri bulunmaktadır;

  • Yaşadığım duyguların en güzeli seninle olanlar sevgilim,sonsuza kadar seni seveceğim.
  • Sevginle sahip olduğum en kutsal duyguyu yaşıyorum.Dilerim ki kalbim, her zaman sevginle dolsun.
  • İyi ki varsın sevdiğim, seni sevmeye her daim devam edeceğim.
  • Hayattaki en büyük sebebimsin. Her gün seni mutlu etmeye devam edeceğim doğum günün kutlu olsun.
  • Umarım ki ömrün boyunca kalbim sevginle dolsun, yanında olduğum her gün için şükürler olsun.
  • Ne olursa olsun her zaman yanında, her zaman seninleyim seni seviyorum.
  • Varlığınla hayatıma ışıksın, neşem, huzurum, mutluluğumsun iyi ki varsın, iyi ki hayatımdasın.

Bunun gibi aşk notları, sevgilinizi motive edecektir. Böylece ona karşı olan sevginizin büyüklüğünü ve derinliğini en derinden hissedecek, böylece oldukça memnun olacaktır.

Çiçek Siparişinize Ekleyebileceğiniz Çiçek Notları

Hayatınızın aşkı olan sevgiliniz yada eşinize özel bir günde veya içinizden geldiği için çiçek sipariş edebilir ve onu mutlu etmeyi amaçlayabilirsiniz. Aranızdaki aşkı ve sevgiyi temsil edecek bu çiçeklerin yanında yazacağınız, duygularınızı ifade eden notlar ile karşınızdaki kişiyi mutlu edebilir ve değerli hissettirebilirsiniz.

Evlilik yıldönümü, tanışma yıldönümü, sevgililer günü, doğum günü gibi özel günlerde sevdiğiniz kişiye aşkınızı ifade etmek için onlara göndermek üzere sipariş ettiğiniz çiçeklere ekleyeceğiniz romantik notlarla, onu oldukça etkileyebilirsiniz. Sizin için özel olan kişiye çiçek sipariş ettiğinizde bu çiçeklere eşlik edecek notlara bazı örnekler vermek gerekirse;

  • Bu çiçekler seninle mutlu olduğum her gün gibi senide mutlu etsin. İyiki varsın.
  • Hep yanımda, hep benimle ol. Seni seviyorum…
  • Her güne varlığınla uyandığım için şükürler olsun.
  • Bir çiçeğe yakışacak en güzel hediye bir çiçektir. Seni seviyorum…
  • Dünyamı renklendirdiğin için teşekkürler sevgilim. İyi ki varsın.

Eşe Çiçek Notu

Hayatınızı birleştirdiğiniz, bir ömür boyu birlikte olmaya "evet" dediğiniz insanı her daim mutlu etmek istersiniz. Çünkü onun mutlu olması demek, sizinde mutlu olacağınız anlamına gelir. Özel günlerde yada onun sizin için değerli olduğunu hissetmesini istediğiniz bir günde, eşinize çiçek göndermek ve bu çiçeklerin yanında onu onurlandıracak notlara yer vermek, eşinizin yüzündeki tebessümün yanında aranızdaki bağın güçlenmesini de sağlayacaktır.

Sizlerde ömrünüzü birleştirdiğiniz insana çiçek gönderirken nasıl bir not yazacağınıza karar veremiyorsanız, aşağıda yer alan eşiniz için tercih edebileceğiniz çiçek notlarına göz atabilirsiniz.

  • Geçen her gün ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anlıyorum. İyi ki varsın doğum günün kutlu olsun.
  • Ömrümün en değerli kadını! Seni seviyorum.
  • İyi kötü her anında yanındayım. Sonsuza kadar seni seveceğim…
  • Hayatımın en değerlisi. İyi ki varsın, iyi ki yanımdasın…
  • Birlikte nice güzel yıllara en değerlim. Yanımda olduğun her güne bin şükür.

Kız Arkadaşa Çiçek Notu

Henüz sevgiliniz olmayan fakat hoşlandığınız bir kıza onu önemsediğinizi göstermek için çiçek göndermek isteyebilirsiniz. Bu çiçeğin yanında duygularınızı açıkça ifade edebileceğiniz notlara yer vermek isteyebilir, sizin için ne kadar özel ve önemli olduğunu ona belli etmeyi amaçlıyor olabilirsiniz. İşte gönlünü fethetmek istediğiniz kız arkadaşınıza yazabileceğiniz, çiçek notları;

  • Bugüne kadar neredeydin?
  • Bu çiçeklerle, yüzünde tebessüm olmak istedim. İyi ki seni tanıdım, iyi ki hayatıma dahil oldun.
  • Sen her gün, bugünkü kadar mutlu ol bana yeter!
  • Tanıdığım en güzel yüzlü insanın hayatımda var olması bana huzur veriyor.
  • Sen hep mutlu ol! Ben her gün bu çiçekleri gönderirim.
  • Senin yüzünde tebessüm olabilmek, bu dünyada elde edilmiş en güzel his…