Kapat

Çiçekler gerek görünüşleri gerek ise kokuları ile hayatımıza mutluluk katmaktadır. Özellikle sevdiklerimizden gelen çiçekler küçük bile olsa hayatımıza olumlu havalar bırakmaktadır. Bunun yanında bazı çiçek türlerinin bulundukları ortamlara pozitif enerji yaydıkları için uğur getirdiklerine inanılmaktadır.

ugur-getiren-cicekler.jpg

Bu çiçekler genel olarak görünüşleri ve kokuları hayatımıza pozitif yönde enerji vererek ortamın enerjisini değiştirmeye yaramaktadır. Uğur getirdiğine inanılan çiçekler şans getirmesi bulunduğu ortama pozitif yönlü enerji transferi sağlama gibi farklı özelliklere ve etkilere sahiptir.

Genel olarak uğur getirdiğine inanılan çiçekler farklı tür, boyut ve renkleri ile aynı zamanda evlerimizde ve ofislerimizde görsel olarak da oldukça etkili sonuçlar doğurmaktadır. Uğur, şans, bereket ve bolluk getirdiğine inanılan çiçekler arasında manolya, menekşe, karanfil, mimoza, şakayık, gül ve orkide gibi çiçekler ile tamamen yeşil yapraklardan oluşan bitkiler bulunmaktadır.

Uğur Getiren Çiçekler Nerelerde Kullanılır?

Uğur, şans, bolluk ve bereket getirdiğine inanılan çiçekler evlerin farklı yerlerinde pozitif enerjinin yayılmasını sağlayacak şekilde yerleştirilmektedir. Genel olarak uğur getirdiğine inanılan çiçekler türlerine göre ev ve ofislerde farklı yerlerde kullanılabilmektedir.

Burada çiçeğin yaşam standartlarını göz önüne alarak çiçeğin bulunacağı yeri seçmek oldukça önemli olmaktadır. Örneğin büyük yaprak ve gövdelere sahip bitkiler ev girişi gibi yerlere yerleştirilirken küçük ve hassas çiçekler ise iç odalarda kullanılabilmektedir.

Uğur getiren çiçeklerden eve bolluk getirdiğine inanılan çiçekler salon, evin girişi ve mutfak gibi alanlarda kullanılmaktadır. Şans getirdiğine inanılan çiçekler ise oturma odaları, ofisler ve çalışma odaları gibi alanlarda daha çok kullanılmaktadır.

Bolluk bereket şans getirdiğine inanılan uğur getiren çiçekler evlerin herhangi bir yerinde bir birleri ile etkileşim içinde olacak şekilde enerji dalgasını kolay bir şekilde yayacak şekilde kullanılabilmektedir. Bu sayede yaşam enerjisini artırarak ortamdaki kişilerin huzurlu bir yaşam sürmesine yardımcı olmaktadır.

Uğur Getiren Gül Seçenekleri

Güller aşkın ve sevginin sembolü olarak öne çıkmaktadır. Bu yönü ile pozitif enerji vermesi ile sevgililer arasındaki aşkın ön plana çıkmasını sağlamaktadır. Güller aynı zamanda hoş kokuları ve etkileyici görüntüleri ile bulundukları yere huzur ve güven vermesi ile öne çıkmaktadır. Uğur getirdiğine inanılan güller bulundukları ortamda hemen yaşam enerjisini artırıcı etki sunmaktadır.

Güller hoş yapıları sayesinde gerek hediye olarak bir başkasına gönderildiğinde gerek ise kendimize aldığımızda mutlu olmamızı sağlayacak özelliğe sahiptir. Mutluluk, bolluk, şans ve bereket getiren güller için web sitemizden siparişinizi oluşturabilirsiniz. Farklı özelliklere sahip gösterişli gül çeşitleri için sitemizden dilediğiniz siparişi verebilirsiniz. Sitemizden vermiş olduğunuz siparişler aynı gün hızlı teslimat seçeneği ile adresinize gönderilmektedir.

Uğur Getiren Orkideler

Orkideler hassas yapıları ile zarafetin şıklığın ve değer vermişliğin bir sembolü olarak öne çıkmaktadır. Ancak orkideler aynı zamanda uğur getiren çiçekler arasında da önemli yer tutmaktadır. Orkideler yeşil büyük yaprakları ve büyük gösterişli çiçekleri ile bulundukları ortama pozitif enerji yaymaktadırlar.

Orkideler aynı zamanda gösterişli ve etkileyici yapıları ile şans getirmeleri ile de öne çıkmaktadır. Bu özellikleri nedeni ile de ofis ve çalışma odası gibi alanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Bunun yanında yeni iş hediyesi gibi hediye seçenekleri arasında da ön planda yer almaktadır.

Uğur getirdiğine inanılan orkideler için Bleaves Floral dijital çiçekçiniz olarak hizmetinizde olmaktadır. Web sitemizden istediğiniz orkide seçeneklerine aynı gün teslimat seçeneği ile ulaşabilirsiniz.

santa-lucia-deluxe-orkide.jpg

Uğur Getiren Manolya Siparişi

Manolyalar ev ve işyerlerinde balkon ve evlerin iç yapılarında sıklıkla kullanılmaktadır. Manolyalar genel görünümleri şık saksıları ile yeni eve geldiği andan itibaren huzur vermeye başlamaktadır. Bundaki en büyük etkilerinin başında manolyaların hoş ve zarif görüntüleri gelmektedir. Manolyalar yaşayan çiçekler olarak sevgi ile beslendiklerinde aynı şekilde karşılık vermektedir.

Dijital çiçekçiniz olarak en güzel ve sağlıklı manolyaları en iyi şekilde sizlere sunmaktadır. Bünyemizde bulunan uğur getiren manolyalar en sağlıklı ve taze çiçeklerden seçilerek sizlere gönderilmektedir. Sitemizde bulunan manolyalar farklı görüntüleri ve hoş kokuları ile yaşam alanınızın güzelleşmesine katkı sağlamaktadır. Manolya siparişleriniz için farklı bir birinden güzel birçok seçenek bulunmaktadır.

Uğur Getiren Menekşe Siparişi

Menekşeler genel olarak konuşan çiçekler olarak bilinmektedir. Menekşe besleyenler çiçekleri ile konuşarak onları sevgi ile büyütmektedir. Yeşil kalın ve yumuşak tüylü yaprakları arasından çıkan renkli çiçekleri ile menekşeler huzurun, bereketin ve bolluğun sembolüdür. Menekşelerin bu yapıları bulundukları ortamlarda hemen kendini göstermektedir. Buda pozitif enerji vermelerinde büyük etki göstermektedir.

Menekşe siparişi verirken iyi bakılmış çiçekler seçilmelidir. Web sitemizde yer alan menekşe seçenekleri özel yapıları sayesinde korunmaya önceliktir. Bu nedenle iyi bakılmış menekşeler uzun süre sağlıklı yaşayabilmektedir.

Sitemizden vereceğiniz menekşeler özenle bakılmış ve beslenmiş şekilde gönderilmektedir. Bu sayede bakımlı çiçekleriniz uzun süre boyunca hayatınızda size eşlik edebilecek güzellikte ve sağlıkta olmaktadır.

Uğur Getiren Çiçeklerin Siparişi ve Bakımları

Çiçekler özel ilgi bekleyen canlı çeşitleridir. Özellikle saksı çiçekleri gurubunda yer alan çiçekler uzun süre yaşadıkları için özel bakım ve sevgi beklemektedir. Her çiçeğin bir bakım ve yaşam alanı bulunmaktadır. Bu nedenle çiçeklerin bakımları kadar beslendikleri yerlerinde özellikleri oldukça önemlidir. Çiçeklerin uzun süre sağlıklı ve güzel yaşayabilmesi için uygun ortamlarda beslenmesi son derece önemlidir.

Bleaves Floral dijital çiçekçiniz olarak bir birinden özel ve güzel yüzlerce çeşit birçok farklı çiçeği sizlere sunmaktadır. Sitemizde yer alan çiçekler özel olarak uygun ortamlarında bakılarak sizlere sunulmaktadır.

Sipariş vermiş olduğunuz çiçekler aynı gün içerisinde sizlerin belirlediği zaman aralığında çiçeğinize uygun şekilde taşıma koşulları kullanılarak adresinize teslim edilmektedir. Sizlerde ev ve iş yerlerinize uğur getirecek özel çiçek seçeneklerine tek bir tık ile güven içinde web sitemizden ulaşabilirsiniz.