Kapat

Yakın arkadaşa alınabilecek çiçekler, ona verdiğiniz değeri gösterebileceğiniz en güzel yoldur. Arkadaşınız için tercih edebileceğiniz farklı çiçek seçenekleri ile onu mutlu edebilir ve özel günlerinize anlam katabilirsiniz. Birçok insan için yakın arkadaşa hediye almak konusu çok önemlidir. Özel anlar paylaşılan, birçok güzel duyguyu birbirinize sunduğunuz arkadaşınızı mutlu ederken onu ne kadar iyi tanıdığınızı hediye seçiminizle göstermeniz gerekir. Bu sayede hediye seçiminiz çok daha tutarlı olacaktır. Yakın arkadaşa çiçek alınırken, bir hediyeyi bu güzel bitkilerle taçlandırmak mantıklı bir adımdır. Özenle seçtiğiniz şık hediyenin yanında yerini alan güzel çiçeklerden etkilenmemek mümkün değildir.

yakin-arkadasa-alinabilecek-cicekler.jpg

En yakın arkadaşınız için doğum günleri başta olmak üzere pek çok özel günde çiçek almak isteyebilirsiniz. Ayrıca çiçek almak için illa özel bir gün olmasını beklemeden, çok sevdiğiniz arkadaşınız için sıradan bir günü daha anlamlı hale getirmek için çiçeklerden faydalanabilirsiniz. Yeni bir iş, terfi, yeni ev alma, evlilik tebriki gibi kutlanmayı hak eden günlerde çiçekler çok şık bir hediye alternatifidir.

Canlı çiçekler çok uzun yıllardan beri modası hiç geçmeyen, özel günlerin başrolünde yer alan mis kokulu bitkilerdir. Bu bitkiler sevgiyi, minneti ve sadakati göstermenin en zarif yolu olarak her görenin dikkatini çeker.  Özellikle gerçek duyguları göstermek için sevinin dili olarak tercih edilen bu güzel çiçekleri arkadaşınızla ilişkinizi perçinlemek ve onu ne kadar sevdiğinizi daha iyi bir şekilde göstermek için kullanabilirsiniz.

Kokusu, tasarımı ve renkleriyle her türü hediyeyi gölgede bırakabilecek güzellikte pek çok farklı çiçek çeşidi vardır. Taze çiçeklerin farklı zevk ve beğenilere hitap eden bu geniş yelpazesinden faydalanarak en yakın arkadaşınıza hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. En yakın arkadaşa çiçek alırken onu yakından tanıdığınızı göstermek için çiçek zevklerine hâkim olmak gerekir. Hangi çiçekleri sevdiğini bildiğiniz arkadaşınıza onlarca çiçek modeli arasından çok daha kolay tercih yapabilirsiniz. Ancak bu noktada hangi amaçla arkadaşınıza çiçek göndermek istediğinizi bilmek önemlidir.

Her çiçeğin kendine özgü bir anlamı olduğundan, birçok çiçek seçeneği arasından doğru gün için doğru çiçeği seçmek pek kolay olmayabilir. Ona tek söylemek istediğiniz ‘’iyi ki varsın’’ demekse, arkadaşınız için Bleaves Floral’da pek çok çiçek alternatifini bir arada bulabilirsiniz. En zor zamanlarınızda varlığıyla size destek olan arkadaşınıza teşekkür etmek ve varlığına şükrettiğinizi göstermek için geleneksel bir tercih olan çiçek göndermenin zamansız dokusunu yeşertebilirsiniz.

Yakın Arkadaşa Çiçekler

Arkadaşınıza özel çiçek alma konusunda kararsız kalıyorsanız, birbirinden güzel kokan çiçek tasarımlarını sizler için sıraladık:

Orkide

Herkesin beğenisini kazanacak bir zarafetin hâkim olduğu orkideler bulunduğu ortamda herkesin ilgisini çekebilen bir çiçektir. Zarif olduğu kadar aynı zamanda lüks bir görünüme sahip olmasından kaynaklı arkadaşlarınızın özel günlerine en yakışan çiçek modeli olduğu söylenebilir. Orkide renk seçimi ise arkadaşınız renk zevkine göre tercih yapılması gereken minik bir detaydır. Sevdiği renklere göre orkide seçimi yaptığınız takdirde, arkadaşınızın mutluluğunu ikiye katlandığını bilmelisiniz. Özellikle arkadaşınızın yeni işe başlama gibi önemli bir başarısını kutlamak istiyorsanız, asaletin temsilcisi olan orkideler en doğru seçim olacaktır. Bu güzel çiçeğin sizden geldiğini gören arkadaşınız kendini son derece şanslı hissetmekle kalmayıp ona verdiğiniz kıymeti en derinden fark edecektir.

Kırmızı Güller

Kırmızı güller bakıldığında ilk akla gelen aşk, tutku gibi güçlü duygulardır. Ancak arkadaşınıza kırmızı güller göndererek onu ne kadar sevdiğinizi ispat etmek mümkündür. Dünyanın en güzel ve en popüler çiçeği olan kırmızı güllerin beyaz, sarı, pembe gibi diğer alternatiflerini de çok sevdiğiniz arkadaşınız için değerlendirebilirsiniz. Taze baharı ve samimi duyguları temsil eden bu çiçekler ifade etmekte zorlandığınız derin hislerinizin de tercümanı olacaktır.

santo-41-kirmizi-gul-buketi.jpg

Papatya

Papatyalar masumiyetin temsilcisi olarak bilinen güzel çiçeklerdir. En yakın arkadaşa alınabilecek çiçekler arasında en başta yerini almasının sebebi, gerçek arkadaşlığı temsil etmesinden kaynaklıdır. Seviyor sevmiyor hikâyesiyle bilinen ve masum duyguları içerisinde barındıran papatyalar arkadaşınızı dünyanın en mutlu insanı yaparken, diğer yandan sizin sayenizde yüzünün gülmesine neden olacaktır. Beyaz papatyalardan şık bir buket oluşturup arkadaşınıza bu mutluluğu verebilir ve onu çok sevdiğinizi bu zarif yolla hatırlatma imkânını değerlendirebilirsiniz.

Barış Çiçeği

Her insanla olduğu gibi bazı zamanlarda en yakın arkadaşlarla da küsmek ve sorun yaşamak kaçınılmazdır. Kalp kırıklıkları iki taraf içinde zorlayıcı olsa bile, bu son derece normal bir durumdur. Hatalı olduğunuzu fark ettiğiniz an özür dilemeyi bilmeli ve bu durumu hiç vakit kaybetmeden telafi etmelisiniz. Kırılan kalbi onarmak küslükleri uzatmamak için gereklidir. Bunun için ise adı üzerinde olan barış çiçeği göndermek çok anlamlı bir jest olacaktır. Adı ile gerçek niyetini ortaya koymasını sağlayan barış çiçeğini arkadaşınıza vererek ona bir nevi zeytin dalı uzatabilirsiniz.

Laleler

Zarif ve asil duruşu ile her göreni kendine hayran bırakan laleleri en yakın arkadaşınıza göndererek onun da en az laleler kadar zarif biri olduğunu ona hatırlatabilirsiniz. Özellikle görsel güzelliğe ve gösterişli çiçeklere merakı olan bir arkadaşınıza çiçek gönderimi yapmak istiyorsanız, laleler en doğru seçim olarak karşınıza çıkar.

Sukulent

Bazı yakın arkadaşlar için günlük telaşların yoğunluğu, bir çiçeğe vakit ayırmaya engel olabilir. Ancak bunun için çok güzel bir çözüm olan sukulentler, bakımının kolay olmasından dolayı arkadaşınızı hiç yormadan göz zevkine hitap edebilecek bir çiçek alternatiftir. Ofisindeki masaya ya da evinde odasına sizden gelen sukulent çiçeğini yerleştiren arkadaşınız için bu güzel çiçeğe her baktığında sizi hatırlamak kaçınılmaz olacaktır.

Karanfil

Pek çok farklı rengi ve çeşidi bulunan karanfiller, özel günleri ve olayları kutlamak konusunda başrolde yer alır. En yakın arkadaşınıza hangi sebeple göndermek istediğinize bağlı olarak renk seçimi değişkenlik gösterebilen karanfiller yeni iş tebriği gibi kutlamalarda çoğunlukla pembe ya da sarı renklerine rağbet edilmesini gerektirir.

En Şık Çiçek Buketleri Bleaves Floral’da Sizleri Bekliyor

Çiçek gönderimi yapmak gerçekten değer vermeyi ve ince bir ruha sahip olmayı gerektirir. Özel günleri daha anlamlı hale getiren bu güzel kokulu bitkiler, en sert görünümlü kişilerin bile gönlünü fetih edebilir. Birbirinden farklı canlı çiçek çeşitlerinin her birinin anlamı ve içerisinde barındırdığı duygular farklıdır. Bu derin içeriğe sahip, gittiği her ortamın enerjisini yükseltebilen bitkileri sevdiklerinize ve en yakın arkadaşlarınıza göndererek ince ruhunuzu bir kez daha ortaya koyabilirsiniz.

Özel günlerde ve kutlamalarda olmazsa olmaz olan canlı çiçek gönderimi konusunda firma seçimine dikkat etmek önemlidir. Nitelikli olmayan firmalardan sevdikleriniz için çiçek sipariş etmek, hizmet kalitesinin düşüklüğünden kaynaklı onlara karşı mahcup olmanıza neden olabilir. Bleaves Floral bu anlamda aradığınız üst düzey kalite standartlarında çiçek modellerine ayrıcalıklı imkânlarla sahip olabileceğiniz son derece profesyonel bir firmadır.

Geniş ürün seneklerinin yer aldığı web sitesinde her zevke ve kesime hitap eden ürün yelpazesine göz atabileceğiniz Bleaves Floral için öncelikli olan daima müşteri memnuniyetidir. Bu nedenle tüm çiçek çeşitlerinde canlı renkleri tazelik ve orjinal aranjman oluşumu ön planda tutulur. Sevdiklerinize beklenmedik anlarsa hoş bir sürpriz yapmak için web sitemizi ziyaret edebilir, canlı ve taze çiçeklerin Bleaves Floral kalitesi ışığında yaydığı pozitif enerjiyi hemen deneyimleyebilirsiniz.