Kapat

Bebekler her halleri ile mucizenin ta kendisidir. Her yeni doğan bebek hem aileleri için hem de etrafta olan herkes için özel olmaktadır. Bu nedenle doğumlar özel günler arasında yer almaktadır. Doğum esnasında aile için ve aileye yeni katılan üye içinde en özel olan çiçekler alınmaktadır. Yeni doğan bebeklere alınabilecek en özel çiçek tasarımları ise Bleaves Floral ile sizlere sunulmaktadır.

yeni-dogan-bebek-icin-10-farkli-ozel-tasarim.jpg

Bleaves Floral olarak yeni doğan bebek için alınabilecek en özel tasarımları bütçenize uygun olarak sizlere sunmaktadır. Bu sayede sizlerde eşinize ya da yakın arkadaşlarınıza doğumlarında en özel tasarımlar ile unutulmayacak hediyeler verebilirsiniz. Birbirinden farklı özel tasarım bebek çiçeklerimiz aynı zamanda uzun süre boyunca kullanılabilecek şık ve dekoratif tasarımları ile de öne çıkmaktadır.

Özel Tasarım Bebek Çiçekleri

Doğumlar özel günlerin arasında yer alan günlerin başında gelmektedir. Uygun fiyat seçeneklerine sahip özel tasarımlar kullanarak hazırladığımız yeni doğan çiçek seçenekleri bu alanda çok tercih edilmektedir. Yeni doğum yapan sevdiklerinize vereceğiniz özel tasarım hediyeler ile onlara hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Özel olarak kişiye özel hazırlanan çiçek tasarımlarımız hem güzel bir hediye olurken hem de şık ve dekoratif olarak güzel bir hediye olmaktadır. Bebek çiçeği tasarımlarında kullanmış olduğumuz çiçekler mevsimine göre özenle yetiştirilmiş özel tasarımlar olmaktadır.

Bu alanda ayrıca bebeklerin cinsiyetlerine göre en özel çiçekler en güzel objeler ile tamamen sizlere özel olarak hazırlanmaktadır. En beğenilen yeni doğan bebek için 10 özel farklı tasarıma sahip çiçek örnekleri;

Çiçek Sepeti Kız Bebek ve Erkek Bebek Çiçeği

Eski zamanlarda fotoğraflara bakarsanız her bebeğin bir sepet içinde fotoğrafı bulunmaktadır. Bleaves Floral olarak bizde bu geleneğe uygun olarak sepet içerisinde özel tasarımlar kullanarak yeni doğum yapanlar için en özel hediyeleri sunmaktayız. Çiçek sepeti kullanarak hazırladığımız modellerde kız bebekler için pembe renklerin ağırlıkta olduğu tasarımlar ile pembe tül ve bebek objeleri kullanmaktayız.

Çiçek sepeti erkek bebek seçeneklerinde ise mevsimine uygun mavi renklerin olduğu çiçekler kullanmaktayız. Ayrıca erkek bebek objeleri ile süslediğimiz modeller ile şık ve özel bir hediyeyi sevdiklerinize sunabilirsiniz. Çiçek sepeti aranjmanlarımızda canlı çiçekler seçebileceğiniz gibi yapay çiçekler ile kalıcı bir hediyede hazırlayabilirsiniz.

Orkide Yeni Doğan Bebek Çiçeği

Orkideler farklı renkleri ile her zaman ve her durumda hediye edilebilecek özel çiçekler arasında yer almaktadır. Yeni doğan bebek çiçeklerinde de orkideler sıklıkla tercih edilen çiçeklerin başında gelmektedir.

Orkidelerin farklı renk seçenekleri olması yeni doğan hediyesi olarak kullanılmasının da önünü açmaktadır. Bu anlamda kız bebek için pembe renkli orkideler erkek bebek için ise mavi renkli orkideler kullanılmaktadır. Ayrıca saksı ve tül gibi süslerde bebeğin cinsiyetine göre özel olarak seçilerek kullanılmaktadır.

Bebek Arabası Çiçek Aranjmanları

Bebek denilince ilk olarak akla gelen objelerin başında bebek arabası gelmektedir. Bebek arabası kullanılarak sevdiklerinize hoş bir yeni doğan hatırası hediye edebilirsiniz. Özel tasarımlarımızda kullanmış olduğumuz bebek arabalarını ister çiçek saksısı olarak kullanabileceğiniz gibi daha küçük araçlar ile çiçek tasarımlarınızda süs olarak kullanabilirsiniz. Bebeğe göre hazırlanan kişiye özel aranjmanlar ile sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyeler bleaves floral farkı ile kapınıza kadar teslim edilmektedir.

Perforjede Menekşeler

Menekşelerin farklı renkleri bulunmaktadır. Bu nedenle de yeni doğan bebek hediyesi için menekşe güzel bir seçenek olmaktadır. Aynı şekilde ferforje saksılarda bu anlamda çok sevilen ve her özel gün için sık tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Ferforjede menekşe ile hazırlamış olduğumuz hoş geldin bebek çiçeği ile hoş ve hatırlanacak aynı zamanda da klişeden uzak bir hediyeyi sevdiklerinize verebilirsiniz.

Hoş Geldin Bebek Aranjmanı

Yeni doğan bebek hediyelerinde en çok tercih edilen hediyelerden birisi hoş geldin bebek temalı çiçek aranjmanlarıdır. Bu anlamda kullanmış olduğumuz saksılar, tüller ve çiçek seçenekleri bebeğin cinsiyetine göre seçilmektedir.

Bunun yanında ise aranjmanlar içinde kullanılacak olan özel objeler ile hediye çiçek aranjmanları çok daha özel ve çok daha güzel olmaktadır. Yeni doğan bebeğin ilk hediyesi için en özel ve güzel hoş geldin bebek çiçek aranjmanları için web sitemizi ziyaret edebilir temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.

Fanusta Hoş Geldin Bebek Aranjmanları

Son dönemlerde fanus içerisinde hazırlanan bebek aranjmanları oldukça popüler olmaktadır. Özellikle bebekler ile özdeşleşen elma desenli fanuslar bu alanda sıklıkla kullanılmaktadır. Bunun yanında stoklarımızda bulunan farklı ölçü ve şekillerde fanuslar ile şık hediyeleri yeni doğum yapan sevdiklerinize verebilirsiniz.

Fanus seçeneklerimizde teraryum olarak hazırlanan farklı tasarımlarımız ile şık ve kullanışlı aynı zamanda dekoratif hediyeler ile unutulmaz hediyeleri sevdiklerinize verebilirsiniz.

Bisiklette Bebek Çiçeği

Bebek çiçeklerinde farklı objeler kullanılması oldukça yaygındır. Bu anlamda en özel görünüme sahip seçeneklerden biriside bisiklet şeklindeki saksı ve sepet seçenekleridir. Bisikletlerin arka ya da ön sepetlerine yapılacak olan tasarımlar ve kullanılacak olan çiçekler sayesinde şık ve dekoratif çiçek hediyeleri ortaya çıkabilmektedir.

Bisiklet bebek çiçeklerinde gerek bisiklet gerek ise diğer objeler bebeğin cinsiyetine göre belirlenen renklerde kullanılmaktadır. Hazırlanan bu çiçekler hastane sonrasında evde süs olarak da şık bir görünüm sunmaktadır.

Gül Bebek Çiçekleri

Gül çiçeklerin atası olarak sıklıkla kullanılan bir türdür. Hemen hemen her özel gün için gül kullanmak oldukça popüler bir seçenek olurken güllerin farklı renkleri olması her güne uygun olmasının da bir özelliği olmaktadır.

Hoş geldin bebek çiçekleri için hazırlanan özel aranjmanlarda da gül kullanımı oldukça yaygındır. Sizlerde farklı renk güller ve mevsim çiçekleri ile en özel tasarım hoş geldin bebek aranjmanları hazırlayarak hediye edebilirsiniz.

Bleaves Floral olarak en özel ve taze çiçekler ile en güzel bebek çiçeklerine hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. En uygun fiyatlı en özel tasarım hediyelerine sitemizden ya da merkezimizden kolayca ulaşabilirsiniz. Üstelik siparişleriniz aynı gün içinde kapınıza ya da belirttiğiniz adrese teslim edilmektedir.

Beyaz Orkide Hoş Geldin Bebek Hediyesi

Beyaz orkideler saflığın ve iyiliğin sembolü olarak bilinmektedir. Bebeklerde aynı şekilde iyiliğin ve saflığın en büyük örneğidir. Hoş geldin bebek çiçeklerinde bu nedenle beyaz orkide kullanmak oldukça anlamlı olmaktadır. Beyaz orkide olarak kullanacağınız özel hediyeler sayesinde aranjmanlarınız çok daha anlamlı ve çok daha özel olacaktır.

4 Dal Orkide Bebek Çiçeği

4 dala sahip orkideler her zaman oldukça beğeni toplamaktadır. Zaten özel olan orkidenin nadir bulunan örneklerinden olan 4 dal orkideler nadir bir olayın tanığı olarak yeni doğan bebek hediyesi için en önemli örneklerden olmaktadır. Yeni doğum yapan bir sevdiğinize farklı renge sahip 4 dal orkide ile çok özel ve güzel bir hediye sunabilirsiniz.

Bleaves Floral olarak en özel günlerinizde online çiçek siparişi olarak verebileceğiniz yüzlerce farklı seçenekte aranjmanımız ile hizmet vermekteyiz. Bunun yanında merkezimizden ya da müşteri hizmetlerinden de dilediğiniz özel tasarım çiçek siparişlerinizi verebilirsiniz. Vermiş olduğunuz tüm siparişler özel tasarım araçlarımız ile taze ve özenli bir şekilde teslim edilmektedir. Sizlerde en özel çiçekler için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.