Kapat

Çiftler için ilişkinin bazı unutulması mümkün olmayan bazı çok özel günleri vardır. Bu özel günlerin yıldönümünü kutlamak, aynı zamanda birbirine karşı verilen değerin bir ispatı niteliği taşır. Evlilik yıldönümü, tanışma yıldönümü, nişanlılık yıldönümü ya da sevgili olmaya başladıkları günün tarihi her yıldönümünde, özel olarak bu güzel günü kutlamak istemek son derece normal ve gerekli bir durumdur. Yıldönümlerinde tercih edebileceğiniz hediyelerin başında ise her zaman çiçekler gelmiştir. Ayrıca çok şık bir kutlama gecesi için seçtiğiniz özel hediyeyi tamamlamak için çiçeklerin mis kokusundan faydalanabilirsiniz. Canlı çiçekler, rengârenk seçenekleriyle yıldönümlerinde çiftlerin birbirine verebileceği hediyeler arasında en sık tercih edilen alternatiftir. Karşı tarafa olan bağlılığı göstermek ve farklı renklerde çiçeklerle özel gününüzde unutulmaz bir jest yapmak için çiçeklerin müthiş enerjisini değerlendirebilirsiniz.

yildonumlerinde-hangi-cicekler-alinir.jpg

Çiçek vermek çok uzun yıllardan bu yana hiçbir zaman modası geçmeyen, güzelliği ile herkesi etkilemeyi başaran özgün bir hediye seçeneği olmaya devam eder. Mis kokulu çiçekler eşliğinde değer verdiğiniz insanın gönlünü yeniden fethetmek ve ilişkiniz için unutulmaz olan yıldönümlerini hatırlamak ince ruhunuzun bir göstergesi olacaktır. Bu sayede yıllanmış evliliklerin ve ilişkilerin enerjisini yükseltebilir, ince düşünceli yapınızla değer verdiğiniz insanın gönlünü yeniden fetih edebilirsiniz.

Erkekler için yıldönümü çiçekleri arasından tercih yapmak her zaman çok kolay olmayabilir. Tercih edilen zarif çiçekle özel gününüzü hatırlarken karşınızdaki insana beslediğiniz güzel duyguları ön plana çıkarabilirsiniz. Güzel duyguları ifade eden ve sevgi dilini kullanmanın en güzel yolu çiçek almaktan geçer. Çiçek hediye ettiğinizde yıldönümünüzde eşinizi, sevgilinizi mutlu ederken aynı zamanda ilişkinizin olumlu anlamda gelişmesi için çiçeklerin her ortamı güzelleştirebilme özelliğinden faydalanmış olursunuz. Yıldönümünüzde hangi çiçeği alacağına karar veremeyenler için birbirinden mis kokulu çiçek modellerini sizler için sıraladık. Bu çiçekleri kullanarak eşinizin sizin kalbinizdeki yerin derinliğini gösterebilir ve geçip giden yıllara olan minneti bu yolla ispat edebilirsiniz.

Kırmızı Güller

Kırmızı güller denildiğinde akıllara ilk gelen her zaman aşk, tutku ve hareketli duygular olmuştur. Özel günlerin olmazsa olmazı olan kırmızı güllerin eşsiz güzelliğini yıldönümlerinde kullanmak çok doğru bir seçim olacaktır. Çünkü kırmızı gülleri sevgi ve romantikliğin simgesi olduğundan, yıldönümleri için son derece uygundur. Aranızda bulunan bağlılık, tutku ve aşkı hatırlamak için kırmızı gülleri kullanabilirsiniz. Eşinize, sevgilinize karşı beslediğini güzel duyguları ifade etmek ve aşkınızı gösterişli bir şekilde yansıtmak için evlilik yıldönümünde, tanışma yıldönümünde eşinizi kırmızı güllerle hoş bir jest yapabilirsiniz.

Papatyalar

Papatyalar saf sevgiyi ve masum duyguları ifade etmek konusunda her zaman çok başarılı olmuştur. Farklı renklerde papatyaları özel günlerde kullanmak sadece zarif düşünceli kişilerin yapabileceği bir jest olarak karşınıza çıkar. Görüntü olarak çok daha derin ve samimi duyguların temsilcisi olmayı başaran papatyalar, kırmızı güller kadar etkili olmasa bile aşkı simgelemek konusunda etkilidir. Ancak yıldönümünde papatya alırken, karşınızdaki insana tutku ve aşktan ziyade, sevgi ve bağlılık duygusunu iletmek konusunda başarılı olduğu unutulmamalıdır. Bu nedenle değer verdiğiniz eşinize papatyaların farklı renklerini ona sunabilir ve çeşitli renklerin uyumunu papatya masumiyetinde yıldönümlerinde tercih edebilirsiniz. Beyaz ve farklı renklere sahip papatyalar gittiği her yerin enerjisini yükselterek eşinizin yüzünü güldürür.

Orkide

Özel günler denildiğinde çiçek arayışına girenler için ilk tercih her zaman orkideler olmaktadır. Orkideler yıldönümlerini taçlandırır iken şık görüntüsüyle yakışır. Zarif görünümü ile derin hislerin temsil etme konusunda başarılı olan orkideler, bu özel günde eşinize karşı bağlılığınızı gösterir. Orkide alarak yıldönümünde eşiniz çok mutlu olmakla kalmayıp verdiğiniz değeri çok daha iyi bir şekilde anlayacaktır. Özellikle kadınlar yıldönümlerinde eşlerinin ve sevgililerinin ufak da olsa bir jest yapmasını bekler. Kadınlar için özel günlerin unutulmaması, kendilerine verilen değerle doğru orantılı olarak kabul edildiğinden, orkide zarifliği ile ince düşüncenizi ortaya koyabilirsiniz.

Karanfil

Günlük yaşantıda zarif duruşuyla çok kez karşınıza çıkarak dikkat çeken karanfiller, şık görünümü ile özel günlere anlam katmak için kullanılabilir. Özellikle kırmızı karanfiller, ilişkileri köklenmiş olan uzun soluklu evliliğe sahip kişilerin yıldönümlerinde aldıkları hediyeler arasında başta gelir. Bu nedenle sevgililik yıldönümünde ya da evlilik yıldönümünüzde kırmızı karanfil alarak sevdiğiniz insanın yüzünü güldürebilirsiniz. Aşkın ve tutkunun varlığını hatırlatan kırmızı karanfilleri romantik kutlamaların başrolünde yer alabilir. Karşınızdaki insana duyduğunuz sevgini göstermenin aracı olan kırmızı karanfillerin canlı renkleri oldukça dikkat çekicidir. Sadece kırmızı karanfiller kadar beyaz karanfiller alarak da şık bir jest yapabilirsiniz.

Sukulent

Sukulent gibi yaşam alanlarının enerjisini yükselten, ofis ve evlerde dekor olarak kullanılan çiçekler yıldönümlerinde olmazsa olmazdır. Gün ışığına karşı dayanıklı olan ve her ortamın enerjisini yükseltme özelliği olan sukulentler yıldönümü için uygun bir seçim olabilir. Uzun ömürlü bir çiçek vererek sevdiğinin uzun süre boyunca besleyip büyüteceği çiçek arayışına girenler için sukulentler olmazsa olmazdır. Alınan çiçek uzun süre sevdiğiniz kişinin gözünün önüne olsun istediğinizde, zarif yapılarıyla yaşam alanlarınıza bambaşka bir hava katacak olan sukulentleri çiçek olarak değerlendirebilirsiniz. Bu çiçeklerin en güzel avantajlarından biri bakımın çok kolay olmasıdır. Ayrıca eklediğiniz romantik not ile sukulent çeşitlerinin ayrıcalıklı yönünden faydalanabilirsiniz.

Zambak

Sevgilinizle ya da eşinizle romantik bir şekilde geçireceğiniz kutlama gecesinde zambaklar oldukça uygundur. Özellikle zarafetten ve naiflikten hoşlanan kadınlar için zambaklar oldukça etkileyicidir. Estetik güzelliği ile zambakları yıldönümlerinin unutulmaz hediyesi olarak tercih edebilirsiniz.

Birbirinden Şık Yıldönümü Çiçekleri İçin Bleaves Floral ’ı Ziyaret Edebilirsiniz

Özel günler, ilişkinin canlanması ve birbirine olan bağlılığı arttırmak açısından atlanmaması gereken ve mutlaka kutlanması gereken anların tamamıdır. Özellikle kadınlar bu günleri unutsanız bile size bunu hatırlatmanın bir yolunu bulurlar. Hayatınızı birleştirdiğiniz insanla yıldönümünü kutlarken ne tür bir hediye almanız gerektiği, eşinizin kişisel zevklerini göz önünde bulundurarak seçim yapmanızda fayda vardır.

Sevdiklerinizin yüzünü güldürmek istediğiniz zamanlarda, ne tür bir jest yapmak gerektiği konusunda kararsız kaldığınızda Bleaves Floral kalitesini mutlaka deneyimlemeniz gerekir. Nitelikli olmayan firmalardan alınan çiçekler, sevdiğinize takdim ederken beklediğiniz kalitede olmadığında mahcup olmanıza neden olabilir. Bu yüzden her zaman nitelikli ve alanında uzman olan çiçek firmalarına yönelmeniz gerekir. Bleaves Floral bu anlamda aradığınız üst düzey kalite standartlarında çiçek modellerini bulabileceğiniz son derece kaliteli bir firma olarak karşınıza çıkar. Uzun yıllardır sektörde ön plana çıkmayı başaran çiçek tasarımlarıyla sevdiklerinize beklemedikleri anlarda jest yapabilir ve unutulmaz anlara imza atabilirsiniz.

Bleaves Floral web sitesinde yer alan geniş çiçek modelleri arasından bütçeye uygun cazip fiyat aralıklarında çiçek tasarımlarını tek tıkla satın alabilirsiniz. Firma olarak önceliğimiz daima sizin beklenti ve istekleriniz olduğundan, özel günlerinizin unutulmaz hediye alternatifi olarak ayrıcalıklı çiçek tasarımlarını sizlere sunuyoruz. Kolay alışveriş ve kaliteli hizmet anlayışının bir arada buluştuğu tek nokta olan Bleaves Floral , birbirinden farklı çiçek seçenekleriyle beklentilerinizi karşılayan ürün portföyüne sahiptir.

Sizde sevdikleriniz için ya da kendinize çiçek satın almak istediğinizde Bleaves Floral ’ın çok uzun yıllara dayanan çalışma tecrübesini deneyimleyerek üstün kalitenin farkını tek tıkla yaşayabilirsiniz.