Kapat

Sonbahar aylarında hediye edilebilecek çiçekler, doğanın bu mevsimde yaşadığı değişimi ve dönüşümü en şeffaf hali ile temsil ettiğinden dolayı, özel günlerde tercih edilebilir olan en güzel hediyelerden biri olarak kabul edilir. Sonbahar aylarında soğuk havadan ziyade, daha çok bir yeniden doğuş ve doğada ortaya çıkan yenilenmenin söz konusu olduğu söylenebilir. Her ne kadar birçok insan tarafından hüzün ayı olarak nitelendirilse bile, bu mevsimde açan çiçekler bu mevsimin herkes tarafından kabul edilen bu unvanını yok edecek güzelliktedir. Dolayısıyla özel günlerde tercih edilebilir bir hediye seçeneği olarak canlı çiçekler, bu gibi durumlar söz konusu olduğunda oldukça fazla bir şekilde karşınıza çıkar.

Sonbahar mevsiminde açan çiçekler, pozitif bir etki yaratarak bulunduğu ortamda dikkat çeken o depresif havayı tam anlamıyla yok eder. Ayrıca dikkat çeken görüntüleri ile baş döndüren sonbahar çiçekleri, sahip oldukları kendine özgü güzellikleri ve zarif görüntüleri sayesinde sevdiklerinizin hayatına renk katma konusunda da son derece başarılıdır.

sonbahar-aylarinda-hediye-edilebilecek.jpg

Sonbahar mevsimi, genellikle canlı renk cümbüşünün hâkim olduğu çiçeklerin artık solmaya başladığı ve bu güzel yaprakların dökülmeye başladığı bir dönem olarak bilinir. Ancak bazı çiçek seçenekleri, özel olarak sonbahar mevsiminde açarak bütün güzelliğini sergilemek için uygundur. Herkes ilkbahar ve yaz mevsimini çiçeklerin coştuğu bir mevsim olarak kabul etse bile, bilinenin tam aksine sonbahar gerçek anlamda bir güzellik mevsimi olarak her göreni etkileyebilecek çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Günlerin artık yavaş yavaş kısalmaya başladığı ve yaz mevsimine vedanın söz konusu olduğu bu günlerde, mevsimlerin en hüzünlüsü olarak bilinen sonbaharı kendiniz için ya da sevdiklerinizin gününe renk katabilmek için birbirinden çeşitli hediye ve çiçek seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Sonbaharda açmaya başlayan ve naif görüntüsü ile en sert görünen kişileri bile etkileme gücüne sahip çiçek çeşitleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Kasımpatı: Kasımpatı, Kasım ayında birden bire açmaya başlayan çok güzel bir çiçek çeşididir. Bu çiçek, sonbaharın en sevilen çiçeği olarak sevdiklerinize sonbaharın depresif yönünü neşeli bir ruh haline çevirme özelliğine sahiptir. Farklı renk ve boyut özellikleri ile dikkat çeken kasımpatılar, çiçek başı ismi verirken birçok küçük çiçekten oluşur. Kasımpatılar genellikle 50- 150 cm boyutlarına kadar ulaşırken, daha çok yargı gölge alanları sevdikleri ifade edilebilir.
  • Selezya: Selezya, horoz çiçeği olarak da bilinmenin yanı sıra tam olarak sonbaharın favori çiçekleri arasında yer alır. Sarı, yeşil, turuncu, kırmızı ve pembe renk seçenekleriyle buketlere güzellik katan bu mis kokulu çiçekler özel günlerde sevdiklerinizin yüzünü güldürmek konusunda son derece başarılıdır.
  • Sümbül: Muhteşem renk yelpazesi ve mis kokusuyla şiirlere bile ilham olmayı başaran sümbüller yaşam alanlarınıza huzur katacak özelliklere sahiptir. Bu yüzden sonbaharın vazgeçilmez yönünü sevdiklerinize sümbüller aracılığı ile keşfetme fırsatı sunabilirsiniz.
  • Yıldız Çiçeği: Sonbahar mevsiminde en güzel renkleri bir arada barındıran yıldız çiçeği güzelliği ile adeta göz kamaştırır. Genel olarak yaz aylarında açılmaya başlayan bu renkli çiçeğin ömrünün uzun olması, sonbaharda bile göz doldurmaya devam etmesine neden olur. Ayrıca yıldız çiçeği etkileyici kokusu ile hafızalara kazınırken, yeteri kadar güneş alan bir noktada konumlandırıldığında verimli büyüme gösterebilir. Bu nedenle yıldız çiçeği sonbaharın en sevilen ve ilgi gören çiçeği olarak görenleri etkileyebilen ve sonbahar aylarında sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bir çiçek alternatifi olabilir,
  • Hercai Menekşe: Hercai menekşe de bir sonbahar çiçeği olarak sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Bu güzel renkleri olan çiçek özellikle ani hava değişimlerine karşı oldukça dayanıklı olması özelliği ile ön plana çıkar. Görüntüsü ve renkleriyle enerji verirken, diğer yandan bahar ayı gelmeden açan çiçekleri sayesinde, ılıman yerlerde sonbahardan kış aylarına kadar çiçek açmayı sürdürmeye devam eder. Dolayısıyla hercai menekşelerin güzelliği ile göz kamaştırması, özel günlerde değer verdiğiniz insanların kalbini kazanmanız için özel bir anahtar niteliği taşımasını sağlar.
  • Yasemin: Yasemin çiçeği de hoş kokusu ve güzel görüntüsü sayesinde sonbahar mevsiminin en favori çiçekleri arasındadır. Genel olarak beyaz renkli çiçekler veren bu bitki, bazı türlerinde sarı, kırmızı ve pembe çiçeklerde verebilir. Yaprakları oldukça küçük olan yasemin çiçeğinin yeşil renkleri, özel günlerde ve en sıradan zamanlarda bile sevdiklerinize enerji, heyecan ve coşku vermenizi sağlar.
  • Zambak: Zambak, çeşitli renkleri ve türleri ile özel günlerde çiçek hediye etmek isteyen zarif kişiliğe sahip olan kişiler için kurtarıcı görevi görür. Sarı, pembe, beyaz ve kırmızı gibi çiçekleri bulunan bu eşsiz çiçekler özellikle kokusunun ilgi çekmesinden dolayı çok sık bir şekilde tercih edilir.

Sonbaharın Enerjisini Çiçeklere Yansıtan Bleaves Floral

Sonbaharda hediye edilebilecek çiçekler, sonbaharın getirdiği dönüşüm ve değişim sürecinin en doğal parçası olarak kabul edilir. Bu yüzden çiçekler, renk ve formları ile birlikte sonbaharın genel enerjisini çok doğru bir biçimde yansıtırken, diğer yandan doğanın insanlara sunduğu tüm güzellikleri gözler önüne sermek konusunda başarılıdır. Sonbaharın canlı çiçeklere yansıyan bu enerjisi ise doğanın bu değişim sürecinden kaynaklanan doğal bir enerjidir. Yaprakların renklerinin değişmeye başlaması, havaların artık soğumaya başlaması ve dolayısıyla günlerin kısalmaya başlaması, bu dönem içerisinde doğanın dönüşmesine ve yenilenmesine fırsat alanı oluşturur.

Sonbaharın rengârenk çiçeklerle getirdiği bu karşı konulamaz enerjisi, hayatımıza yeni başlangıçlar yapma ve eski alışkanlıkları bırakma konusunda yardımcı olabilir. Bu yüzden birbirinden çeşitli ve geniş bir portföyü koruyan sonbahar çiçeklerini değerlendirerek, sevdiklerinize bu mevsim koşullarında da aynı coşku, heyecan ve samimi duygularla verdiğiniz değeri ispat edebilirsiniz.

Özellikle sonbahar, çiçekler sayesinde oluşan kasvetli havanın ortadan kaybolmasına ve gittiği yerin enerjisini yükseltme konusunda katkı sağlar. Bundan dolayı sonbahar çiçekleri, farklı renkleri ve değişik formları ile güzel çiçekler olarak gören herkesi etkiler. Sonbahar çiçekleri her ne kadar yaz ve ilkbahar mevsim çiçekleri ile kıyaslandığında daha az bilinse bile çok özel bir yere sahip oldukları söylenebilir. Sonbahar aylarında hediye edilebilecek çiçekler çok önemli özelliklere sahip olmanın yanı sıra, bu mevsimin getirdiği gerçek ve yoğun tüm duyguları en şeffaf hali ile yansıtma konusunda yardımcı olur.

Bu anlamda sonbaharda hediye edilebilecek çiçek tasarımları arasında seçim yaparken, daha çok dikkat edilmesi gereken bazı detaylar vardır. Bu detayları göz önünde bulundurmak, enerjisi çok sevilen sonbahar mevsiminin gerektirdiği çiçek modellerini kullanarak özel günlerde sevdiklerinize beklenmedik sürprizler yapmanız konusunda yardımcı olur. Bleaves Floral, söz konusu sevgi dilini çok başarılı bir şekilde yansıtan canlı çiçek tasarımları olduğunda en nitelikli ve dikkat çeken çiçek buketlerini sizlere sunan profesyonel bir firmadır. Uzun yıllardan bu yana çiçekçilik sektöründe kalite ve güvenilir hizmet anlayışından asla taviz vermeyen firmamız için öncelikli olan daima müşteri memnuniyetini kazanmak ve en özel günlerinize eşsiz güzelliği olan rengârenk taze çiçeklerle eşlik etmektir. Birbirinden farklı çiçek modellerinin yer aldığı Bleaves Floral web sitesinde yer alan çiçek modellerine göz atarak, sonbahar mevsiminin anlam ve önemine uygun canlı çiçeklerle değer verdiğiniz insanların yüzünde kocaman bir gülümsemenin sebebi olabilirsiniz.

Firma olarak sonbahar aylarında hediye edilebilecek çiçek çeşitlerine, verilmesi gereken değerin farkında olarak özenli bir şekilde bakmaya ve zevkinize göre aranjman haline getirmeye devam ediyoruz. Buna bağlı olarak göz kamaştıran çiçek aranjmanları ile müşterilerimize sunuyoruz. Özel günlerini sonbahar enerjisi ile buluşturmak isteyenler için eşsiz çiçekleri bir araya getiren Bleaves Floral, ayrıcalıklı çiçek seçeneklerine bütçeye uygun fiyat aralıklarında sahip olmanızı sağlarken, kaliteden asla ödün vermez.

Sonbahar çiçeklerinin en taze halleri ile değer verdiğiniz insanlara ulaştırılması için sizde Bleaves Floral’a göz atmadan sevdikleriniz için çiçek siparişi vermeyin. Canlı çiçeklerin ifade ettiği sevgi dilini en şeffaf, samimi ve temiz hali ile değer verdiğiniz kişilere iletmek istediğinizde, Bleaves Floral nitelikli tasarımlar ve ayrıcalıklı imkânlarla her an sizinle olmaya devam ediyor. En güzel çiçeklere web sitemiz üzerinden ulaşabilir, bu sayede sevdiklerinizi sonbahar çiçeklerinin hiçbir yerde bulunamayan özel yönleri ile onları mutlu etmenin verdiği hazzı doyasıya yaşayabilirsiniz.