Kapat

Doğum gününde alınabilecek en anlamlı ve özel hediyelerden biriside çiçektir. Hayatımızın en özel günlerinden birisi olan doğum günümüzde sevdiğimiz birinden gelecek olan küçük bir çiçek bile en güzel anılarımız arasında yer etmeyi başaracaktır. Doğum günü gibi özel günlerde gönderilebilecek birbirinden farklı çiçek aranjmanları bulunmaktadır. Bleaves Floral dijital çiçekçiniz olarak en özel doğum günü çiçeklerini sizlere sunmaktadır.

dogum-gunu-icin-en-guzel-cicek-aranjmanlari.jpg

Doğum günü için en özel çiçek siparişlerinizde özel notlarınızı özel kartlar ile sevdiklerinize ileterek çok daha anlamlı hediyeler verebilirsiniz. Sevgi dolu çiçekler ancak sevgi ile yetiştirilip sevgi ile hazırlanırsa çok daha anlamlı olmaktadır. Kalbinizden gelerek vereceğiniz çiçek siparişleri aynı gün özel ekibimiz ile teslim edilmektedir.

Doğum Günü Çiçeği Siparişi Nasıl Verilir?

Doğum günü sevdiklerimizin hayatımız olduklarının en güzel belirtisi olan bir gündür. Bu nedenle doğum günü için seçeceğimiz çiçeklerin en güzel ve özel çiçekler olması oldukça önemlidir. Sevdiklerinizi mutlu edecek en özenli çiçekler Bleaves Floral da sizleri beklemektedir. En güzel doğum günü çiçekleri ve farklı aranjman seçenekleri bulunmaktadır.

Doğum günü için en çok tercih edilen çiçek türlerinin haricinde özel aranjman seçenekleri de bulunmaktadır. Çiçek türleri içerisinde en çok tercih edilenler, gül buketleri, orkideler, sümbüller, laleler, frezya ile aranjman ve farklı buketler olmaktadır. En özel doğum günü hediyeleri için sevgi ile hazırlanmış sevgi dolu çiçek çeşitleri ile sevdiklerinize unutulmaz bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz.

Doğum Günü İçin Özel Gül Çeşitleri

Gül her zaman çiçek türleri içinde en ilgi çekeni ve özel olanı olmaktadır. Güllerin renklerine göre farklı anlamları olduğu ve konuştukları bile düşünülmektedir. Tek bir gülün bile kalpleri fethedebileceği düşünüldüğünde farklı özel tasarım gül buketleri çok daha beğenilecektir. Özel günler için hazırlanmış özel gül buketleri sayesinde sevdiğiniz kişilere ne kadar değer verdiğinizi ve onları ne kadar önemsediğinizi kolayca gösterebilirsiniz.

Çiçek kategorisinden seçeceğiniz gül siparişleriniz için özel düşüncelerinizi özel doğum günü kartlarına yazdırarak çiçeğiniz ile beraber notunuzu da sevdiklerinize iletebilirsiniz. Doğum günü için özel gül buketleri içerisinde farklı renk gül aranjmanları bulunmaktadır.

Bunun yanında tek bir renkten oluşan 10'lu, 20'li ve hatta 41'li gül aranjman seçenekleri de bulunmaktadır. Bleaves Floral sevdiklerinize gül bahçesi hediye edebileceğiniz farklı seçenekleri sizler için en taze çiçeklerden hazırlayarak sunmaktadır.

Doğum Günü İçin Orkide Seçenekleri

Orkide çiçek türleri içinde kraliçe konumunda yer alan bir çiçek türüdür. Orkide zarafeti ve narinliği temsil ederken aynı zamanda gösterişi de temsil ederek değerli olunduğu anlamına gelmektedir. Orkide narin bulunan bir çiçek olarak doğum günü gibi özel günlerde hediye edilebilecek en güzel seçenekler arasında yer almaktadır. Orkidelerin farklı renklerinin olması da sevdiklerinizi mutlu edecek farklı çiçek seçenekleri sunmaktadır.

Orkide yapı itibari ile doğada da zor bulunan bir çiçek türüdür. Orkide bu özelliği ile de hediyelerde öne çıkan çiçekler arasında yer almaktadır. Mavi orkide, pembe orkide, beyaz orkide ve mini orkide gibi seçenekler doğum günleri için oldukça ideal çiçek çeşitlerini oluşturmaktadır.

Saksı çiçekleri arasında olan orkideler farklı saksı tasarımları ile de hediye edilebilecek özel çiçekler arasında yer almaktadır. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz farklı orkide seçeneklerine dijital çiçekçiniz Bleaves Floral ile ulaşarak en taze çiçekleri yakınlarınız için sipariş verebilirsiniz.

Doğum Günü Özel Aranjmanları

Aranjmanlar farklı çiçek türlerinin uyum içerisinde kullanılması ile oluşturulmaktadır. Aranjmanlarda istenilen her tür çiçek kullanılabilmektedir. Farklı renklerin kullanılabileceği gibi aynı renk türlerinden farklı çiçekler de kullanılabilmektedir. Aranjmanlara eklenen kurdele, tül ya da balon gibi farklı süsleme araçları da aranjmanı çok daha güzel ve uyumlu hale getirmektedir.

Doğum günlerinde verilebilecek en güzel çiçek hediyeleri arasında aranjmanlar ilk sıralarda yer almaktadır. Özellikle uyum içinde özenle hazırlanmış ve içerisinde değerli çiçeklerinde olduğu aranjmanlar karşınızdakine değer verdiğinizin ve onu sevdiğinizin en önemli göstergeleri arasında yer almaktadır. En taze çiçekleri kullanarak hazırlanmış değerli aranjmanlar için Bleaves Floral ı ziyaret edebilirsiniz.

lina-cicek-buketi.jpg

Doğum Günü İçin Tasarım Çiçek Seçenekleri

Özel olarak hazırlanmış tasarımlar her zaman değerlidir. Özellikle bu en değerli ve güzel çiçeklerden oluşan bir tasarım ise çok daha önemli olmaktadır. Bleaves Floral özel tasarım çiçek seçenekleri ile doğum günü için en farklı hediyeleri sizlere sunmaktadır. Özel saksılar veya vazolar kullanılarak hazırlanan tasarım çiçek seçenekleri en taze çiçeklerden oluşturularak hazırlanmaktadır.

Doğum günü çiçekleri arasında yer alan tasarım çiçek siparişleriniz aynı gün teslimat seçeneği ile teslim edilmektedir. Bu sayede sevdiklerinize doğum günü için güzel bir anı verebilir aranızdaki bağları kuvvetlendirebilirsiniz.

Bleaves Floral sadece size özel doğum günü tasarım çiçekleri ile farklı çiçek türlerinden en güzel tasarımları sunmaktadır. Birçok tasarımca canlı çiçekler ile beraber kullanılan yapay çiçek ve bitkiler ile tasarım çok daha gösterişli bir hale getirilerek size sunulmaktadır.

Doğum Günü Buketleri

Buketler kurdele ile bağlanarak bir birine uyumlu çiçeklerden oluşan çiçek demetleridir. Basit çiçeklerin bile bir araya getirilmesi sonucunda oldukça keyif veren hoş görünümlü çiçek buketleri oluşturmak mümkündür. Gül buketleri ya da içerisinde gül olan buketler en çok tercih edilenlerden olmaktadır. Mor, lila, beyaz, sarı, turuncu ya da kırımızı renkli çiçeklerin bir araya getirilmesi ile meydana gelen farklı buket türleri oldukça çok tercih edilmektedir.

Bleaves Floral en uygun ve özel olarak hazırlanmış buketler ile sizler için farklı hediye seçenekleri oluşturmaktadır. Peki ya çiçekler sadece başkalarının doğum günlerinde mi hediye olarak kullanılır. Kendi doğum gününüz içinde özel buket tasarımlarından seçerek sipariş verebilirsiniz. Bleaves Floral en özel hazırlanmış buket tasarımlarını en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sipariş verebilirsiniz.

Doğum Günü Çiçeği Siparişi Nasıl Verilir?

Bleaves Floral dijital çiçekçilikte bir devrim yaratan sistemi ile müşterilerine hızlı ve güvenli çiçek siparişi verme imkanı sunmaktadır. Bleaves Floral ile dilediğiniz çiçek siparişini hemen verebilirsiniz. Aynı gün teslimat seçeneği sayesinde teslimat adresini belirterek İstanbul için aynı gün çiçek siparişlerinizi anında verebilirsiniz. Kullanılan yüksek güvenlikli ödeme sistemi ile ödemenizi online olarak yapabileceğiniz gibi kapıda da ödeme seçeneği ile siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.

Bleaves Floral web sitesi üzerinden doğum günü çiçekleri alanını seçerek doğum günleri için özel hazırlanmış çiçek seçenekleri ile siparişi verebilirsiniz. Bunun yanında diğer kategorilerimizde yer alan çiçek seçeneklerinden de dilediğiniz çiçeği anında sipariş vererek özel doğum günü mesajınızı ekleyebilirsiniz.

Aynı Gün Teslimat Seçenekli Doğum Günü Çiçekleri

Bleaves Floral web sitesi üzerinden vereceğiniz siparişlerde mesai saatleri içerisinde aynı gün teslimat hizmeti sunmaktadır. Aynı gün teslimatlı çiçek siparişlerinizde siparişin teslim edileceği adresi belirledikten sonra siparişin teslim edilmesini istediğini saat aralıklarını girerek siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Alanında uzman kuryelerimiz çiçekleriniz için uygun araçları kullanarak siparişlerinizi belirttiğiniz süre içinde teslime etmektedir. Sevdiğiniz bir kişinin doğum gününü geç hatırlasanız bile Bleaves Floral sayesinde gün bitmeden sevdiğinizin doğum gününü en özel çiçekler ile kutlayabilir sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.